Edebali İlkokulu Öğrencilerinden Valilik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Edebali İlkokulu Öğrencilerinden Valilik Ziyareti

Edebali İlkokulu Öğrencilerinden Valilik Ziyareti

Okulun 4.sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Cemile Yılmaz ile birlikte "yerel yönetimler" konulu dersleriyle ile ilgili bilgi almak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında ilk olarak Vali Halil İbrahim Akpınar'ı ziyaret ettiler.

07.06.2013 18:01

Bilecik Edebali Ortaokulu öğrencileri, Vali Halil İbrahim Akpınar ve Vali Yardımcısı Süleyman Deniz'i ziyaret ettiler

Okulun 4. sınıf öğrencileri, sınıf öğretmenleri Cemile Yılmaz ile birlikte "yerel yönetimler" konulu dersleriyle ile ilgili bilgi almak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında ilk olarak Vali Halil İbrahim Akpınar'ı ziyaret ettiler. Bir süre sohbetin ardından çocuklar, Vali Yardımcısı Deniz'i ile bir araya geldiler. Valilik Toplantı Salonu'nda çocuklara yerel yönetimler hakkında bilgi veren Vali Yardımcısı Deniz, vali ve yardımcıları ile kamu kurumlarının görevleri hakkında da bilgi verdi.

Çocukların sorularını da yanıtlayan Vali Yardımcısı Deniz, büyüyence ne olmak istedikleri sorusu üzerine, bir kısmı cumhurbaşkanı, vali, doktor, mühendis, öğretmen ve iş adamı olacaklarını ifade ettiler. Çocuklar, daha sonra valilik binasının birimlerini gezdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edebali İlkokulu Öğrencilerinden Valilik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement