Düzce Yunus Güner Lisesi 2013 Ygs'ye Başarılı Oldu - Son Dakika
Yerel

Düzce Yunus Güner Lisesi 2013 Ygs'ye Başarılı Oldu

Düzce Yunus Güner Lisesi 2013 Ygs\'ye Başarılı Oldu

2013 YGS sonuçlarına göre Düzce Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Şeyma Büyükgül, YGS' de tüm alanlarda Düzce birincisi oldu.

02.04.2013 18:09

2013 YGS sonuçlarına göre Düzce Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Şeyma Büyükgül, YGS' de tüm alanlarda Düzce birincisi oldu.

Düzce'de YGS birincisi Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi'nden çıktı. Okul Müdürü Mustafa Bar konu ile ilgili yaptığı açıklamada başarının tesadüf olmadığını belirterek "YGS'de Düzce'nin en başarılı öğrencileri olan gençlerimizin aynı başarıyı LYS'de de göstereceğine inanıyoruz. Öğrencilerimizin bu başarısında emeği olan herkesi tebrik ederim" dedi.

Okul Müdürü Mustafa Bar, "LYS sınavları branş branş yapıldığı için YGS'ye göre heyecan riski daha az, öğrenciler YGS'nin sonuçlarına göre morallerini bozmazlar ve çalışmalarına devam ederler ise üniversite kontenjanlarının ve alternatif üniversitelerin artmasından dolayı üniversite kazanmaları zor olmayacaktır. Okulumuzun göstermiş olduğu başarıda emeği geçen herkese teşekkür eder, öğrencilerimize, ailelerimize ve düzce halkımıza hayır ve güzellik getirmesini temenni ederim" diye konuştu.

Bar, Hatice Şeyma Büyükgül'ün tüm alanlarda Düzce birincisi, Bahadır Özbulat iki alanda Düzce ikincisi, Fatma Yıldız bir alanda Düzce ikincisi, Fatma Yıldız iki alanda Düzce üçüncüsü, Osman Aydın iki alanda Düzce üçüncüsü, Fatma Yıldız iki alanda Düzce dördüncüsü, Büşra Atabaş iki alanda Düzce altıncısı, Avni Akın Bayram iki alanda Düzce altıncısı, Hasan Berk Sürücü Düzce altıncısı olduğunu açıkladı.

(AY)

02.04.2013 17: 48: 35

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Yunus Güner Lisesi 2013 Ygs'ye Başarılı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement