Düzce İgm Haziran Ayı Toplantıları Başladı - Son Dakika
Yerel

Düzce İgm Haziran Ayı Toplantıları Başladı

Düzce İgm Haziran Ayı Toplantıları Başladı

Düzce İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantıları başladı.

02.06.2014 14:06

Düzce İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantıları başladı. İlk gün toplantılarında Özel İdaresi'nde görev yapan işçi ve memurların durumları görüşüldü. Özel İdareye ait olan ancak çeşitli kurumlara tahsis edilen araçlar ile şoförlerin geri çağrılması da gündeme geldi. Ayrıca Özel İdare Bütçesi de görüşüldü.

Düzce İl Genel Meclisi Haziran Ayı toplantıları başladı. İl Genel meclis salonunda yapılan ilk oturumda AK Partili Meclis üyesi Selahattin Esen Plan Bütçe Komisyon raporunu okudu. Rapora göre 2013 yılında Düzce Özel İdare Bütçesi gelirleri 105 Milyon 456 bin TL olurken giderleri ise 89 milyon 949 bin 626 TL oldu. Okunan rapor mecliste onaylanarak kabul edildi.

Plan Bütçe komisyon raporunun ardından ise personel giderleri gündeme geldi. Personel giderlerinin fazlalığı nedeniyle AK Parti Grup başkan vekili Cahit Aydın, "Emekliliği geldiği halde emekli olmayıp astronomik mesai ücretli alan personel var. Bunların bir an önce tespit edilerek önlem almamız gerekiyor" diyerek meclis gündemine taşıdı.

Bunun üzerine Meclis Başkanı Şinasi Akbulut'ta İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan'a talimat vererek emekli personeli ile ilgili çalışma yapılmasını, rapor hazırlanarak İl Genel Meclisi'ne bilgi verilmesini ve rapora göre Meclisin çalışma yapacağını söyledi.

İl Genel meclisinde görüşülen bir diğer konu ise Resmi makamlara verilen araçlar ve şoförlerin belirlenerek geri çağrılması için Selahattin Esen, Ömer Kembil ve Mustafa Şen'in Meclis başkanlığına verdiği önerge görüşüldü. Önerge Plan, Bütçe Komisyonuna havale edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İgm Haziran Ayı Toplantıları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement