Düzce İgm'de Komisyonların Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Düzce İgm'de Komisyonların Seçimi Yapıldı

Düzce İgm\'de Komisyonların Seçimi Yapıldı

Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı üçüncü birleşimi yapıldı.3.birleşimde komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

03.04.2013 12:34

Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı üçüncü birleşimi yapıldı. 3. birleşimde komisyon üyelerinin seçimi yapıldı.

Düzce İGM Nisan ayı 3. birleşimi Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül başkanlığında yapıldı. Mecliste İl Özel İdaresi sorumluluk alanında bulunan sit alanlarının koruma amaçlı imar planlarının yapımı için ödenek ayrılması talebi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Yerleşik alanları belirlenmiş köylerde yapılaşmada parsel büyüklüklerinin yetersizliğinden kaynaklanan olumsuzlukların giderilmesi amacıyla, iki bina arasındaki 10 metrelik mesafenin tekrar düzenlenmesi talebi İmar Komisyonuna havale edildi. İGM'nin 6 Ekim 2006 tarih ve 96 sayılı kararı ile ihdas edilen 2 adet 12. Dereceli kaloriferci kadrosundan bir tanesinin iptal edilerek yerine 1. dereceli ekonomist kadrosunun ihdas edilmesi talebi Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Düzce İGM komisyon üyeleri seçimleri gerçekleşti. İlk seçim ise encümen üyesi için yapıldı. Kapalı zarf usulü ile yapılan seçimde 9 adayın ismi yazılırken İsa Bilçin, Hasan Arslan, Zeki Şahin, Ayhan Hacıislamoğlu, İbrahim Bilgin seçildi. Ad okuma ile yapılan diğer komisyonlarda ise Plan Bütçe Komisyonuna; İbrahim Bilgin, Necmi Kap, Sinan Aydın, Ayhan Hacıislamoğlu, İbrahim Canbolat, Ahmet Turhan ve Muhterim Parlak.

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna; Muharrem Şen, Kazım Sağlam, İsmail Arslan, Mustafa Tok, İsmail Akalın, Sema Çelebi ve Ergin Özensel seçildi. Çevre ve Sağlık Komisyonuna; Kazım Sağlam, İsmail Arslan, Muharrem Şen, İsmail Akalın ve Adem Dursun. Yol Ağı Tespit Komisyonuna; Zeki Şahin, Necmi Kap, Hasan Arslan, Ayhan Hacıislamoğlu ve Engin Özensel. Eğitim Kültür Sosyal Hizmetler Komisyonuna; Hasan Arslan, İbrahim Canbolat, İsa Bilçin, Sinan Aydın ve Adem Dursun. Köye Yönelik Hizmetler Komisyonuna; Sinan Aydın, İsa Bilçin, İbrahim Bilgin, İbrahim Canbolat ve Ahmet Turhan. Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonuna; Ayhan Hacıislamoğlu, Zeki Şahin, Muharrem Şen, Mustafa Tok ve Muhterem Parlak. Muhtelif İşler Komisyonuna; Harun Veziroğlu, Necmi Kap, Zeki Şahin, Nedim Albayrak ve Sema Çelebi.

Kadın Erkek Eşitliği Komisyonuna; Hasan Arslan, İsa Bilçin, Zeki Şahin, Harun Veziroğlu ve Nedim Albayrak seçildi. Tüm komisyonlar oy birliğince seçilirken Kadın Erkek Eşitliği Komisyona Harun Veziroğlu'nun red oyu ile oy çokluğu ile kabul edildi.

(AY)

03.04.2013 12: 12: 32

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İgm'de Komisyonların Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement