Dursunbey Belediye Başkanı Kuran Öğrencilerine İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Dursunbey Belediye Başkanı Kuran Öğrencilerine İftar Verdi

Dursunbey Belediye Başkanı Kuran Öğrencilerine İftar Verdi

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde kuran eğitimi gören öğrencilere belediye tarafından İftar yemeği verdi.

08.08.2012 14:52

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde kuran eğitimi gören öğrencilere belediye tarafından İftar yemeği verdi.

Dursunbey Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz Dursunbey Çarşı Caminde yaz kuran kursu eğitimlerini gören öğrencilere dün akşam İftar yemeği verdi. Çarşı Cami din görevlilerinin organize ettiği iftar yemeği öncesi öğrencilere kendi elleri ile yemek dağıtan Başkan Yılmaz masaları gezerek tek tek öğrenciler ile de ilgilendi. Öğrenciler kendileriyle yakından ilgilenen ve sohbet eden öğrenciler İftar yemeği için Başkan Yılmaz'a memnuniyetlerini iade edep teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz, "Çarşı cami din görevlimiz Adem Hüner bu organizasyon için bize teklifte bulundu. Biz de bir an bile düşünmeden öğrencilerimize bu iftar yemeğini vermeyi planladık. İlçedeki bazı iş adamlarımız da bu konuda duyarlı davranıp dinlerini öğrenen bu çocuklarımıza çeşitli teşvikler ile destekte bulunuyor. Ben bu konuda öncülük eden Hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin devamının geleceğine inanıyorum" dedi.

İftar yemeğine katılan Dursunbey Müftüsü Nihat Sevil de Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz'a bu desteğinden olayı teşekkür etti.

(HD- YU)

)

08.08.2012 14: 11: 48

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey Belediye Başkanı Kuran Öğrencilerine İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement