Dünya Belediyeleri ve Turizmcileri Mersin'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Dünya Belediyeleri ve Turizmcileri Mersin'e Geliyor

Dünya Belediyeleri ve Turizmcileri Mersin\'e Geliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi yarın başlıyor.

12.11.2015 10:20

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi yarın başlıyor. Zirveye 23 ülkeden 50 belediye temsilcisi ile çok sayıda turizmci katılacak.

Mersin, 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi'nde dünya turizmindeki gelişmeler ve eğilimleri, turizm pazarlamasının ülkeler arasındaki önemini ve kardeş şehirlerin turizme nasıl katkı sağlayabileceğini büyük bir konferansla masaya yatırıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Avrupa- Türkiye Turizm Konseyi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Turizm Platformu işbirliği ile bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Kardeş Şehirler Turizm Zirvesi Mersin'de dünya kentlerini buluşturacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın ev sahipliğinde Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı Mahallesi'ndeki Wonasis Resort Hotel'de yarın gerçekleştirilecek zirveye, 23 ülkeden 50 belediye ve 200 katılımcı olmak üzere dünya turizm yöneticileri, dünyanın önde gelen turizm birlikleri ve kardeş şehir belediye başkanları katılacak.

Zirvede gerçekleştirilecek olan konferansta, Federal Almanya Eski Berlin Eyalet Başkanı Klaus Wowereit ve Dünya Turizm ve Seyahat Konseyi Başkanı ve Alman Turizm ve Seyahat Konseyi Başkanı Dr. Michael Frenzel tarafından 'Kardeş Şehirler Arası Turizm Hareketleri' ile 'Kardeş Şehirler Turizm Hareketliliğinde Yeni Ufuklar' konulu sunumlar gerçekleştirilecek. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Belediyeleri ve Turizmcileri Mersin'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement