Düce Belediyesi Bahar Temizliği Başladı - Son Dakika
Yerel

Düce Belediyesi Bahar Temizliği Başladı

Düce Belediyesi Bahar Temizliği Başladı

'Bahar Temizliği' kampanyası başlatıldı.

01.04.2013 15:16

Düzce Belediyesi tarafından belediye sınırları içinde 49 mahalleyi kapsayacak şekilde planlanan

'Bahar Temizliği' kampanyası başlatıldı. Bahar Temizliği program gereği ilk olarak Mergiç ve Aziziye mahallelerinde yapıldı.

Düzce Belediyesi mahallelerde çevre temizliği konusunda top yekun bir seferberlik başlatıldı. Çevre temizliğinde etkin olunması, duyarlılığın artırılmasına yönelik olarak geliştirilen projede belediyede Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü (Park ve Bahçeler) koordineli olarak çalışacaklar. Nisan ayı itibarıyla başlatılan Bahar Temizliği Kampanyasında mahalle muhtarları ile de işbirliği yapılıyor.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kampanyanın bir aya yayıldığını ifade ederek "Kampanyanın amacı top yekun bir temizlik hareketidir. Bunun için birinci adımda cadde ve sokakların süpürülmesi, ikinci adımda hazır ekipler ile çöp toplama ve mıntıka temizliği, üçüncü adımda konteyner etrafında var olan moloz ve bahçe atıklarının temizlenmesi, dördüncü adımda konteyner yıkama ve dezenfeksiyon çalışması beşinci adımda ise ana arter ve parkların yıkanması planlandı" dedi.

Bahar Temizliği takvim ise; 1 Nisan 6 Nisan tarihleri arası: Mergiç, Aziziye, Kiremitocağı, Camekebir, Ağa, Çay, Azmimilli, Şıralık ve Darıcı mahalleleri birinci hafta programında yer aldı. 8 Nisan-13 Nisan tarihleri arası; Cedidiye, Fevzi Çakmak, Uzun Mustafa, Kültür, Şerefiye, Burhaniye, Nusrettin, Küçük Sanayi Sitesi, Yeni, Fatih, Kara Hacı Musa, Akınlar ve Sarayyeri mahalleleri. 15 Nisan-20 Nisan tarihleri arası: Arapçiftliği, Körpeşler, Sancaklar, Hamidiye, Çamköy, Çavuşlar, Tokuşlar, Beyciler, Karaca mahalleleri. 24 Nisan- 29 Nisan tarihleri arası: Metek TOKİ, Koçyazı, Dereli Tütüncü, Cumhuriyet, Akpınar, Dedeler, Soğukpınar, Kuyumcu Hacı Ali, Aşağı Yahyalar, Yukarı Yahyalar, Kazukooğlu ve Çakırlar mahalleleri.

(AY)

01.04.2013 14: 55: 02

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düce Belediyesi Bahar Temizliği Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement