Dtso'da 'Müşterin Kamu Olsun' Bilgilendirme Semineri - Son Dakika
Yerel

Dtso'da 'Müşterin Kamu Olsun' Bilgilendirme Semineri

Dtso\'da \'Müşterin Kamu Olsun\' Bilgilendirme Semineri

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Diyarbakır Ticaret ve sanayi Odası’nın (DTSO) ev sahipliğini yaptığı “Müşterin Kamu Olsun” bilgilendirme semineri DTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

17.11.2016 15:43

Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Diyarbakır Ticaret ve sanayi Odası'nın (DTSO) ev sahipliğini yaptığı "Müşterin Kamu Olsun" bilgilendirme semineri DTSO konferans salonunda gerçekleştirildi.

Seminere, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, DMO Katalog Daire Başkanı Menderes Özince, DTSO Yönetim Kurulu üyeleri, banka temsilcileri ve çok sayıda küçük ve orta ölçekli kobi temsilcileri katılımda bulundu. Kobilerin tedarik sistemine dahil edilme koşullarını konu alan seminerin açılış konuşmasını yapan DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar; kamu kurum ve kuruluşlara ürün tedarik eden DMO'nun, Kobileri sisteme dahil etmesinin üreticiler açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Zor şartlarda faaliyetlerini yürüten kobilerin gerek iç pazarda, gerekse de dış pazarda 70'e yakın ülkeye ihracat yapabilecek nitelikte ve kapasitede olduğunu dile getiren Sayar, verimli geçeceğini ümit ettiği semineri gerçekleştiren DMO uzmanlarına da teşekkürlerini iletti. Sayar; Kobilerin tedarik sistemine girmesi ile birlikte, firmaların da gelişip büyüyeceğini ve bu durumun il ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

Seminer konuşmaların ardından Kobilerin tedarik sistemine dahil edilmelerini içeren sunumlarla devam etti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dtso'da 'Müşterin Kamu Olsun' Bilgilendirme Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement