DSP Merkez İlçe Kongresi Başladı - Son Dakika
Yerel

DSP Merkez İlçe Kongresi Başladı

DSP Merkez İlçe Kongresi Başladı

Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli Merkez İlçe Kongresi başladı.

23.04.2013 15:48

Demokratik Sol Parti (DSP) Denizli Merkez İlçe Kongresi başladı.

DSP İl Başkanlığı binasında yapılan kongreye DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, DSP Denizli İl Başkanı Sevgi Kıyak ve partililer katıldı. Tek adayla gidilen seçimlerde mevcut başkan Celil Çobanoğlu'nun aday olmaması dikkat çekerken, DSP Denizli Merkez İlçe Başkanlığı için Recep Tutgun aday oldu.

Kongrede değerlendirmelerde bulunan DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi, DSP'nin kuruluş felsefesinin tam bağımsızlık ve ulusal egemenlik olduğunu söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın artık eskisi gibi kutlanmadığını belirten Erçelebi, "23 Nisan ulusal egemenliğin sağlandığı gündür. Son yıllarda ulusal değerlerimizi ve bayramlarımızı yok etmeye çalışıyorlar. Bayramları okullara hapsettiler. Ancak vatandaşlarımız evlerine bayrak asarak 23 Nisan'ın coşkusunu doyasıya yaşıyor" dedi.

DSP olarak tüm partilerden umutlarını kestiklerini ifade eden Erçelebi, "Muhalefet partileri iktidarın değirmenine su taşımaktadır. Bize hükümetten çok CHP'den baskı geliyor. Propagandalarını DSP'ye giden oylar AKP'ye gidiyor diye yapıyorlar. Ancak seçimden sonra gördük ki, CHP iktidarın değirmenine su taşıyor. Bu yüzden tüm vatanseverleri DSP'ye çağırıyorum" diye konuştu.

DSP Merkez İlçe Başkanı Recep Tutgun'un listesinde Ekrem Abalı, Ümran Akkuş, Naim Aygün, İsmen Bingöl, Celil Çobanoğlu, Murat Ertunç, Tekin Hüsünbeyi, Ali Karademir, Mustafa Taşbaşı, Baki Yıldız yer aldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP Merkez İlçe Kongresi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement