Dr. Serdar Değirmenci Resmen Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Dr. Serdar Değirmenci Resmen Aday Adayı

Dr. Serdar Değirmenci Resmen Aday Adayı

AK Parti'den Serdivan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmak için Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinden istifa eden Dr.

24.10.2013 11:09

AK Parti'den Serdivan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunmak için Sakarya İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevinden istifa eden Dr. Serdar Değirmenci, dün akşam AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatına resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatına aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Dr. Serdar Değirmenci yaptığı açıklamada, "13 yıldır başarı ile sürdürdüğüm hekimlik hayatımı, Sakarya'nın parlayan ilçesi Serdivan'ımıza başkan olabilmek adına, bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. Çevrem ve partimizin büyükleriyle yaptığım istişareler sonucunda, Serdivan halkından almayı umduğum güç, güven ve destekle 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde, Serdivan Belediye Başkanlığına aday adayı olmaya karar verdim. Serdivan'da doğmuş, büyümüş ve Serdivan sevdalısı biri olarak siyasete atılmaktaki amacım; arzu ettiğim yerel yönetim çalışmalarımda, havasını soluduğum ve hayatımı devam ettirdiğim ilçeme, devletime ve partimize hizmet etmektir. Çalışma hayatım dahil yaşantımın her alanında, rahatlıkla ulaşılabilen, çevresine ve çalışma arkadaşlarına karşı dürüst, adaletli ve hakkaniyetli davranan, yardımsever, güler yüzlü, bir bürokrat olarak çıktığım bu siyaset yolunda, aday adaylığı sürecini, partimizin ve teşkilatımızın uygun görüşüyle adaylık ile taçlandırabilirsem; hekimlik sıfatımla birlikte, devam ettirdiğim yöneticilik vasfımı birleştirerek, Serdivan ilçemize, farkımı fark oluşturarak, yansıtmak amacındayım. Serdivan Belediye Başkanlığına aday adayı olacak kişilerin fazlalığı o ilçenin parti teşkilatını kuvvetlendirir kanısındayım. Sayın ilçe başkanımın şimdiye kadar devam ettirdiği başkanlık görevinde her zaman demokratik, hoşgörülü, alçak gönüllü, beyefendi kimliğini koruduğunu, her kesime adaletle ve aynı mesafede hizmetini devam ettirdiğini gördük. Bugün AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Sayın Osman Bey'e her aday adayı gibi başvuru belgemi sunmak açıklamalarımı yanında yapmak isterdim. Zannederim zamanının kısıtlı olmasından dolayı gerçekleşemedi. Ancak alındı belgesini İlçe Teşkilatının Değerli Üyesi Sayın Hüseyin Bey'den almak bize daha da bir güç kattı. Başkanları Başkan yapan parti teşkilatlarıdır. Bizim için önemli olan belgemizi AK Parti teşkilatına sunmak tarafımızı belli etmek, AK Parti rozetini ve kimliğini sonuna kadar taşımaktır. İster aday olalım ister olmayalım başbakanımızın önderliğinde 2023 yılı hedefine gönlümüzde AK Parti sevgisi yakamızda AK Parti rozeti ile yürüme kararlılığındayım. Halkının gönlünü, sevgisini, hoşgörüsünü ve desteğini almayan hiçbir iktidar, hiçbir başkan başarılı olamaz. Birlik ve beraberlik içerisinde herkesi, her kesimi kucaklayarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Ak Parti şemsiyesi altında, atılmış olduğum bu siyaset sürecinde, hedefim; Serdivan Ak Parti İlçe Teşkilatı sayın üyelerinin değerli desteği ile partimize ve başarılı belediye başkanımıza, halkımızca gösterilen teveccühe layık olabilmek ve çıtamızı daha da yükselterek, Türkiye coğrafyasında ve Sakarya ilinde, Serdivan ilçemizi, daha kaliteli daha yaşanabilir marka ilçe yapmaktır. Serdivan Belediye Başkanlığına, Serdivanlı bir hekimin de yakışacağı kanaatindeyim. Cesurca çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Dr. Serdar Değirmenci'nin başvurusuna çok sayıda partili katılarak destek verirken Dr. Serdar Değirmenci aday adaylığı başvuru belgesini AK Parti Serdivan İlçe Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Bayraktar'a teslim etti.

1974 yılında Serdivan'da doğan Değirmenci 1999 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2001 yılında Sakarya SSK Hastanesi Acil Servisinde doktorluk mesleğine başladı. Askerlik görevini 2003-2004 yılları arasında Diyarbakır'ın Han ilçesinde yapan Değirmenci daha sonra Yenikent Devlet Hastanesinde göreve başladı. 2012 yılında bu yana Sakarya İL Sağlık Müdür yardımcılığı görevinde bulunan Değirmenci evli ve 3 çocuk babası. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Serdar Değirmenci Resmen Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement