DP'nin Yeni Genel Başkan Yardımcısı Arslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

DP'nin Yeni Genel Başkan Yardımcısı Arslan'ı Ziyaret Etti

DP\'nin Yeni Genel Başkan Yardımcısı Arslan\'ı Ziyaret Etti

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Naşit Birgüvi, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

27.06.2012 17:59

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Naşit Birgüvi, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

DP Genel Başkan Yardımcısı Naşit Birgüvi, belediye binası önünde Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, belediye meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. İlk olarak makamında Belediye Başkanı Arslan'ı ziyaret eden Birgüvi, geçtiğimiz ay yapılan kongrede göreve gelmeleri dolayısıyla tüm belediye başkanlarını sırasıyla ziyaret ettiklerini ve amaçlarının belediyelerin sorunları ve sıkıntılarını yerinde dinleyip beraber çözüm üretmek olduğunu ifade etti. Birgüvi, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve partililere nazik karşılamalarından doldyı teşekkür etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçen 3 yılı aşkın süredir sürdürdükleri çalışmalar hakkında Birgüvi ve beraberindekilere bilgiler verdi. Arslan, ayrıca 30 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde 26.'sı yapılacak olan Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali'ne misafirleri davet etti.

Arslan, daha sonra Birgüvi ve beraberindekilere Taşköprü'nün dünyaca ünlü kuyu kebabından ikram etti. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DP'nin Yeni Genel Başkan Yardımcısı Arslan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement