Down Sendromlu Çocuklar Emniyet Müdürü Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Down Sendromlu Çocuklar Emniyet Müdürü Aydın'ı Ziyaret Etti

Down Sendromlu Çocuklar Emniyet Müdürü Aydın\'ı Ziyaret Etti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Down-Up" Projesi kapsamında eğitim gören Down Sendromlu öğrencileri Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

19.04.2013 17:16

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının "Down-Up" Projesi kapsamında eğitim gören Down Sendromlu öğrencileri Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, down sendromlu öğrencilere polis maskotu hediye ederek, öğrencilere fahri polis kimliği çıkartılacağını söyledi. Aydın, down sendormlu çocukların Gaziantep Emniyet Müdürlüğü kadrosunun en değerli elamanları arasına gireceklerini, ileriki zamanlarda oluşturulacak projelerde Gaziantep Emniyeti olarak down sendromlu çocuklara gereken desteği vereceklerini ve yine ortak projelerde bir araya gelerek çocuklarla el birliği içinde güzel çalışmalarda bulunacağını söyledi. Aydın, öğrencilerle yakından ilgilenerek, öğrencilerin Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıldönümü kutlamalarına düzenlemiş oldukları etkinlikle renk kattıklarını, Eda Bayrak'ın içten okumuş olduğu İstiklal Marşının kendisini ve törendeki davetlileri duygulandırdığını ve 168. yılda çocukları hazırlayan emeği geçen hocalara, velilere ve çocuklara teşekkür etti. Ziyarette Proje Koordinatörü Fatma Yılmaz ile öğrenci velisi Ejder Bayrak, Emniyet Teşkilatının bu anlamlı gününde hep birlikte olup çocuklara bir günlüğüne dahi olsa polis olma imkanı yaşattıklarını ve bunun da öğrencilerin eğitiminde önemli bir adım olduğunu kaydetti. Gösterilerin aileleri onurlandırıp onlarla gurur duymalarına vesile olduğunu ifade eden Bayrak, "Çocuklarımıza böyle bir imkanı sağlayan başta Emniyet Müdürümüz Ömer Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Ayrıca Eda Bayrak isimli öğrencinin "Anne" isimli şiiri ağlayarak okuması duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Öğrenciler ziyarette Müdürü Ömer Aydın'a Gaziantep Kalesini konu alan bir tablo hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Down Sendromlu Çocuklar Emniyet Müdürü Aydın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement