Döşemealtı'nda Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı'nda Asfaltlama Çalışmaları

Döşemealtı\'nda Asfaltlama Çalışmaları

Döşemealtı Belediyesince asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor.

18.11.2013 15:30

Döşemealtı Belediyesince asfaltlama çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye başkanı Nurettin Tursun, yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar vatandaşlara ne söz verdilerse yerine getirdiklerini, Döşemealtı'nın modern kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini belirtti.

İlçe genelinde ara sokaklar da dahil bütün yolların asfaltlandığını dile getiren Tursun, "Başkanlığım döneminde halka hizmet anlayışını her zaman ön planda tuttum. Önceliğimiz her zaman halkın daha rahat ve sorunsuz bir hayat sürmesi olmuştur. Halkımızın yaşam standardını yükseltmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Belediyecilik hizmet anlayışında "yol medeniyettir" sözünün temel ilkeleri olduğuna dikkati çeken Tursun, şöyle devam etti:

"Döşemealtı'na gelen vatandaşlarımız ilçemize girer girmez medeniyetin modern çizgileriyle karşılaşmalı. Bunun için de yollar bizim aynamız olacaktır. Seçim beyannamemizde de verdiğimiz söz gibi ilçemizde asfaltsız yol bırakmıyoruz. Döşemealtılı hemşerilerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Bu bilinçle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Döşemealtı'nda Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement