Döşemealtı Belediyesi'nden Amatör Sporculara Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı Belediyesi'nden Amatör Sporculara Tam Destek

Döşemealtı Belediyesi\'nden Amatör Sporculara Tam Destek

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor.

19.12.2016 10:02

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor.

Döşemealtı Belediyesi İşitme Engelliler Futbol 1'nci liginde mücadele eden Döşemealtı İşitme Engelliler Spor Kulübüne eşofman takımı ve ayakkabı desteği verdi. Sporcuların hediyelerini Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Başkan Yardımcısı Zafer Yörük verdi.

Sporun ve sporcunun yanındayız

Yeşilbayır Kapalı pazar yerinde bulunan kulüp binasını ziyaret eden Başkan Genç, sporcuların İstanbul'da Kartalspor İşitme Engelliler Spor takımı ile oynayacağı maç öncesi eşofman ve ayakkabıları dağıtırken, ulaşım için de otobüs tahsis etti. Başkan Yardımcısı Yörük ile birlikte tüm sporculara tercüman aracılığıyla başarı dileyen Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bölgemizin değeri olan İşitme Engelliler Spor Kulübümüze destek olmak için eşofman takımı ile krampon yardımında bulunduk. Ayrıca deplasmanlı lig de oynadıkları için takıma araç tahsisi yaptık. Amacımız sporu ve sporcularımızı imkanlarımız doğrultusunda desteklemek" dedi.

Kulüp Başkanı Ramazan Akay da "Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve ekibine kulübümüze ve sporcularımıza yaptığı destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı Belediyesi'nden Amatör Sporculara Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement