Doğal ve Organik Kozmetiğe Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Doğal ve Organik Kozmetiğe Büyük İlgi

Doğal ve Organik Kozmetiğe Büyük İlgi

Eskişehir’in ilk ve tek Outlet Merkezi NeoPlus’ta bulunan "Fresh Line Taze Organik Kozmetikler Mağazası" büyük ilgi görüyor.

16.12.2013 14:54

Eskişehir'in ilk ve tek Outlet Merkezi NeoPlus'ta bulunan "Fresh Line Taze Organik Kozmetikler Mağazası" büyük ilgi görüyor.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan mağaza sahibi Ali İhsan Bal, doğal ve organik kozmetiğe olan ilginin gün geçtikçe arttığını kaydetti. Her yaş ve cilt için, bayan, erkek ve çocuklar düşünülerek hazırlanmış saç bakımı, yüz bakımı, vücut bakımı, aromaterapi ve anti selülit ürünleriyle hizmet verdiklerini anlatan Bal, "Ürünlerin tamamı ICEA kurumu tarafından Eco Bıo Cosmetıc sertifikasına sahip. Fresh Line ürünlerinde; SLS, Propılen Glikol, Parabenler, Silikon türevleri, TEA, petrol türevleri, kimyasal koruyucular, hayvansal ürünler, GDO'lu ürünler, toksit renklendiriciler gibi insan sağlığını olumsuz etkileyen maddeleri kesinlikle kullanmıyor. Organik bitki çayları, bitki özleri, temel bitki yağları, meyve suları kullanılarak ürünler Yunanistan'da elde üretiliyor. Sağlıklı, güvenilir, geniş ürün yelpazesi ve kampanyalı hediye setlerinden oluşan ürün gruplarıyla Fresh Line yılbaşı öncesi müşterilerini bekliyor" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğal ve Organik Kozmetiğe Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement