Diyarbekirspor'da Hedef Adliyespor Maçı - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor'da Hedef Adliyespor Maçı

Diyarbekirspor\'da Hedef Adliyespor Maçı

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu ikinci tamamlayarak 2. Lige çıkma şansını play-off’lara bırakan Diyarbekirspor, Ankara Adliyespor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

04.05.2016 13:10

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu ikinci tamamlayarak 2. Lige çıkma şansını play-off'lara bırakan Diyarbekirspor, Ankara Adliyespor ile yarın deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Diyarbekirspor teknik direktörü Namık Altunsoy, play-off için nefeslerin tutulduğunu söyledi. Altunsoy, "2. Lige çıkma play-off maçları yarın başlıyor. Ankara Adliyespor ile deplasmanda ilk maçımızı yapacağız. Bu karşılaşma için tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Normal lig maratonunu ikinci tamamladıklarını ifade eden Altunsoy, "Direkt olarak 2. Lige çıkma şansını yakalayamadık. Ama önümüzde çok önemli play-off maçları var. Play-off maçlarında 2. Lig hedefini yakalamak istiyoruz. Ankara'da yarın yapacağımız play-off'un ilk maçını kazanıp avantaj elde etmek istiyoruz. Bu nedenle yarınki maçı çok önemsiyoruz. Hedefimiz Ankara'da önemli bir sonuçla Diyarbakır'a dönmektir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor'da Hedef Adliyespor Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement