Diyarbakır Silvan'da BDP'ye Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Silvan'da BDP'ye Sevgi Seli

Diyarbakır Silvan\'da BDP\'ye Sevgi Seli

BDP Silvan Belediyesi Eş Başkan adayları, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

22.02.2014 10:58

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında devam eden köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor. BDP ilçe binasında bir araya gelen ve aralarında Eş Başkan adayları Yüksel Bodakçı ve Melik Şak Teke, encümen adayları ve BDP'li yöneticilerinde bulunduğu kalabalık grup araçlarla konvoy şeklinde köy ziyaretlerine başladı.

Şimdiye kadar ellinin üzerinde köyü gezen heyet ilçeye bağlı Gölçay (Çemê Golê), Görmez (Gormez), Tokluca (Çirik), Sağlık (Sloqê) ve Eşme (Salika) köylerine ziyaret gerçekleştirdi. Gittikleri bütün köylerde büyük bir coşku ve sevinçle karşılanan heyet ve vatandaşlar anons aracından çalınan müzikler eşliğinde halaylar çekti.

Ziyarette konuşan Eş Başkan Adayı Melik Şah Teke, "Gösterdiğiniz yakınlık ve sıcaklık karşısında özellikle kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Erkek arkadaşlarımız sınıfta kalmıştır. Değerli halkımız gün gün özgür kimliğe gidiyoruz. Süreç bizim için çok önemlidir. Çalışmalarımız bizim için büyük bir başarıdır. Önder Apo öncülüğünde başlayan bu süreçle birlikte 30 Mart'ta tüm Kürt halkının birliğini göstermesi gerekiyor. Belediyeyi zaten kazanacağız ama önemli olan birliğimizi sağlayıp korumamızdır. Önder Apo'ya büyük bir destek vermemiz gerekiyor" dedi. Yapılan konuşmanın ardından köy ziyaretleri devam etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır Silvan'da BDP'ye Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement