Diyarbakır Bismil'de Kadın Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Bismil'de Kadın Toplantısı

Diyarbakır Bismil\'de Kadın Toplantısı

BDP Bismil Belediye Eş Başkan Adayı Cemile Eminoğlu, kadınlarla bir araya gelerek son beş yıllık hizmetlerini ve yeni dönem için projelerini anlattı.

18.02.2014 16:47  Güncelleme: 16:54

Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde seçim çalışmaları kapsamında BDP Belediye eş başkan adayı Cemile Eminoğlu kadınlarla bir araya geldi.

Esentepe ve Akpınar Mahallelerinde gerçekleştirilen kadın toplantısında son beş yılda yaptığı çalışmalarını aktaran Eminoğlu, yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Herkesi selamlayarak konuşmasına başlayan Eminolu, "Biz halkımızın hizmetkârlarıyız. Yaptığımız tüm çalışmalarda halka gittik halkı tüm kararlara dahil ettik ve bu temelde halka hizmet etmeye çalıştık. Belediyemize gelen her bir kuruşla bu halkın hizmetinde kullandık. Daha iyi hizmet etmek için birçok noktada kendimizi ciddi anlamda zorladık. Yapılan tüm başarıları birlikte yaptık. Yaşanan eksiklikler de bizim eksikliğimizdir bunun öz eleştirisini sizlere veriyoruz. Beş yıllık belediyeciliğimizde edindiğimiz tecrübelerle önümüzdeki dönem daha kaliteli hizmetlere imza atmayı hedefliyoruz. Geçmişte olduğu gibi yine siz değerli halkımızla hareket ederek daha güzel çalışmalara imza atacağız. Hamdolsun ki bu halka karşı başımız dik. Onurumuzla durabiliyoruz. Bizim hizmetimiz de siyasetimizde halk içindir tek gayemiz ve mücadelemiz halkımıza hizmet etmek halkımızı özgürlüğüne kavuşturma mücadelesidir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır Bismil'de Kadın Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement