Diyar'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Yerel

Diyar'da Hedef Galibiyet

Diyar\'da Hedef Galibiyet

Diyarbekirspor A.Ş. önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziosmanpaşa maçından zaferle ayrılarak hanesine 3 puan daha ilave etmek istiyor.

18.02.2016 17:23

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve 2 maç eksiğine rağmen 37 puanla 5. sırada bulunan Diyarbekirspor A.Ş. önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziosmanpaşa maçından zaferle ayrılarak hanesine 3 puan daha ilave etmek istiyor.

"Galibiyetle dönmek istiyoruz"

Pazar günü saat 13.30'a İstanbul Gaziosmanpaşa stadında oynanacak maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Diyarbekirspor'un deneyimli teknik direktörü Namık Altunsoy, ev sahibi takımın cezası nedeniyle rakiplerinin taraftarlarından yoksun sahaya çıkacaklarını, kendi taraftarları için de 150 bilet ayrıldığını anımsattı. Altunsoy, "Artık içerde ve dışarıda puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Önümüze gelen takımı yenip sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Camia olarak bunun altından çıkacağımızı düşünüyorum. Bu hafta da Gaziosmanpaşa'yı yenerek hanemize 3 puan yazdırıp hedefimize bir adım daha ilerleyeceğiz" dedi.

Moraller üst seviyede

Gaziosmanpaşa maçı hazırlıkları kapsamında dün Seyrantepe tesislerinde yapılan idman düz koşu ve kültür-fizik çalışması ile başladı, eğlenceli çalışma ile devam etti ve dar alanda çift kale maçla tamamlandı. Sakat olan Enis'in katılmadığı idmanda sakat olan Mert takımdan ayrı olarak kulüp sağlık ekibinin kontrolünde özel çalıştı. Ayvalıkgücü Belediyespor galibiyeti için takımı tebrik eden teknik direktör Namık Altunsoy, geçmişte alt sıralarda yer alan veya küme düşen takımlarla oynanan maçlarda alınan kötü sonuçlara dikkat çekerek, Gaziosmanpaşa maçının bu anlamda hayati öneme sahip olduğunu söyledi. Altunsoy, "Rakibimiz bu maçı son şans olarak görüyor. İyi hazırlanıp iyi motive olacaklar. Puan kaybetme kredimiz yok. Çok iyi motive olmazsak canımız yanabilir. Herkes bunun farkında olsun. Bizim için şu an en önemli maç budur. Takım olarak yara almayalım. Bu maçı kazanırsak önümüz açılır" dedi.

Diyarbekirspor kafilesi Cuma günü sabah uçağı ile İstanbul'a giderek Tekstil Kent'teki Ramada Otel'de kampa girecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyar'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement