Dişkaya ve Güler'den İmza Kampanyasına Destek - Son Dakika
Yerel

Dişkaya ve Güler'den İmza Kampanyasına Destek

Dişkaya ve Güler\'den İmza Kampanyasına Destek

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 binasının (eski 82.Yıl Devlet Hastanesi) kapatılacağının duyulması üzerine mahalle sakinleri hastanenin kapatılmaması için başlattığı imza kampanyasına Adıyaman Kalkınma Platformu (AKALP) ve Milliyetçi...

24.09.2013 16:48

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek-1 binasının (eski 82. Yıl Devlet Hastanesi) kapatılacağının duyulması üzerine mahalle sakinleri hastanenin kapatılmaması için başlattığı imza kampanyasına Adıyaman Kalkınma Platformu (AKALP) ve Milliyetçi Hareket Partisi tarafından destek verdi.

Sümerevler, Barbaros Hayrettin, Yeni Sanayi, Altınşehir, Karapınar ve Alitaşı mahallesi sakinleri tarafından 'Hastanemize sahip çıkalım' ve 'Hastanemiz kapatılmasın' sloganlarıyla başlatılan imza kampanyasında, destek verdiklerini belirten Adıyaman Kalkınma Platformu (AKALP) Başkanı Zeki Dişkaya ve Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasari Güler, basın açıklaması yaptı.

Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Dişkaya ve Güler, imza kampanyasına destek olduklarını ve hastanenin kapanmaması için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini belirterek basın açıklaması yaptı.

AKALP Başkanı Zeki Dişkaya, şöyle konuştu:

"Eski 82. Yıl Devlet Hastanesi'nin yeni yapılan 400 Yataklı Devlet Hastanesi'ne taşınması ile ilgili vatandaşlarımız, imza kampanyası düzenlediler. Yapmış oldukları çalışmaları duyduk ve onlara destek vermek için vatandaşlarımızın yanına geldik. Vatandaşlarımızın talebine yetkililerin cevap vermesi arzumuzdur. Bu işin daha fazla ileriye gitmeden medeni bir şekilde imza toplayan ve sorunlarını gündeme getirmeye çalışan bu duyarlılığı gösteren ve bu işin öncülüğünü yapan herkese teşekkür ediyorum. Ben sayın valimizin duyarlılığını biliyorum ve sayın milletvekillerimizin de bu konuya duyarsız kalmayacakları kanaatindeyim. Talepleri makul.

82. Yıl Devlet Hastanesi dal hastanesi olabilir, branş hastanesi olabilir. Adıyaman'ın büyük düşünmesinin zamanı Güneydoğuya hitap etmesinin zamanı. Bu insanlarımızın seslerinin duyulması ve onlara kulak verilmesi temennimizdir."

Daha sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasari Güler ise şunları söyledi:

"Adıyaman'ın gelişmesi batıya doğrudur. Yani doğuya doğru bir gelişme yok biz yıllardır bu şehirde yaşıyoruz. Adıyaman'ın büyük bir bölümü şehrin batı kısmında yer alıyor. Dolayısıyla bu hastanenin kapatılması bu mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın mağduriyetine sebep verecektir. Bu mağduriyetin yetkililer tarafından acilen giderilmesi gerekir. Vatandaşın rahatlaması gerekmektedir. Gecenin bir yarsında hastalanan bir vatandaşımızın eğer aracı yoksa hastaneye gitme gibi bir imkanı olamaya bilir. Çünkü ulaşımız zor olan bir yer. Gündüz vakti bile olsa iki minibüs değiştirmek zorunda. 82. Yıl Devlet Hastanesi'nin hizmet vermesini istiyoruz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dişkaya ve Güler'den İmza Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement