Dinçer: "Van Mitingi Şölen Havasında Olacak" - Son Dakika
Yerel

Dinçer: "Van Mitingi Şölen Havasında Olacak"

Dinçer: "Van Mitingi Şölen Havasında Olacak"

AK Parti Van SKM Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili İkram Dinçer, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 20 Ekim Salı günü Beşyol Meydanı’nda Van halkıyla bir araya geleceğini söyledi.

18.10.2015 15:49

AK Parti Van SKM Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili İkram Dinçer, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 20 Ekim Salı günü Beşyol Meydanı'nda Van halkıyla bir araya geleceğini söyledi.

Yaptıkları davet mesajının halka ulaştığını ifade eden AK Parti Van SKM Başkanı ve 23. Dönem Milletvekili İkram Dinçer, günlerdir büyük mitinge hazırlık yaptıklarını ve Van'da yeni bir başlangıcın kapılarını araladıklarını söyledi. Salı günü gerçekleşecek mitingin Van için her anlamda büyük önem taşıdığını dile getiren Dinçer, "Van listesinin birinci sırasında yer alan Prof. Dr. Beşir Atalay ile sahaya inen AK Parti teşkilatı, 2001'den bu yana partide görev alan herkesi ve bütün Van halkını, barış ve huzur sevdalılarını sürece dahil etti" dedi.

"VAN'IN GELECEĞİ İÇİN SON ŞANS"

Van'ın geleceği için de bu seçimi son şans olarak gördüklerini belirten Dinçer, "Salı günü bambaşka bir gün olacak. 7 Haziran günü tüm Türkiye'de büyük kırılma yaşandı. Bu kırılma sürecinde sayısız badire atlattık. Türkiye hem tek parti iktidarının, yani 13 yıllık AK Parti iktidarının yokluğunda neler olacağını gördü hem de mevcut siyasi aktörlerin, yani muhalefetin ülkeyi kaosa sürüklediğine şahit oldu. Tek istekleri AK Parti'nin düşmesi. Bununda dışında olacaklar kimseyi ilgilendirmiyor, geleceğe dair en ufak bir projeleri bile yok. Biz enerjimizi halka hizmete harcıyoruz bizim farkımız budur" diye konuştu.

"ŞÖLEN HAVASINDA MİTİNG OLACAK"

Van'ın artık eski günlerine dönmek için gün saydığını söyleyen Dinçer "İki hafta sonra Van halkı birilerine 'dur' diyecek, halkı korkutan, baskı kuran, sindirmeye çalışanlara aldırış etmeyecek. Şehrin kimyası bozuldu, esnaf iş yapamıyor, herkes durumdan şikayetçi. Yaşanan felaketlerden mağduriyet edebiyatı yaparak nemalanan kesimlere Van halkı Başbakan'ın mitinginde cevap verecek. Şölen havasında miting yapacağız, Van'da yine demokrasi kazanacak. Ülkesini, şehrini seven, çocuklarını, ilimizin geleceğini düşünen tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz. 8 vekilimizle gövde gösterisi yapacağız, Başbakanımız Van'ı heyecanlandıracak, duymayı arzu edeceğimiz müjdelerle gelecek. Gelin eski günlerimize el ele, omuz omuza dönelim, bizi bize kırdıranlara ve Van'ı bu hale getirenlere Beşyol Meydanı'nda artık yeter, söz yine milletindir, huzur ve güven isteyenlerindir diyelim. Bu kez barış ve kardeşlik kazanacak, 20 Ekim'de kaldığımız yerden devam edelim" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dinçer: 'Van Mitingi Şölen Havasında Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement