Didim MHP'de Öktensoy Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Didim MHP'de Öktensoy Adaylığını Açıkladı

Didim MHP\'de Öktensoy Adaylığını Açıkladı

MHP Didim İlçe Teşkilatı'nda 4 Şubat 2012 tarihinde yapılacak ilçe kongresi öncesi eski İlçe Başkan Yardımcısı A.Erol Öktensoy adaylığını açıkladı.

01.02.2012 17:36

MHP Didim İlçe Teşkilatı'nda 4 Şubat 2012 tarihinde yapılacak ilçe kongresi öncesi eski İlçe Başkan Yardımcısı A. Erol Öktensoy adaylığını açıkladı.

Uzun yıllardır MHP'de siyaset yapan Erol Öktensoy, genel kurulda başkan adayı olduğunu açıkladı. Mevcut İlçe Başkanı Can Atas'ın 2 sene Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğünü ancak söylem ve tarzlarının uyuşmaması nedeniyle görevden istifa ettiğini belirten Öktensoy, "Geçen süre içerisinde genel ve yerel iktidara gereken muhalefetin yapılamadığı ve fikir ve düşüncelerimizin paylaşılamadığı düşüncesindeyiz. MHP'yi Didim'de ileri götürecek kadroları kurduk. Sessiz sakin değil, gerektiği her yerde sesini çıkarmayı bilen MHP yi fikren anlatacak ve temsil edeceğiz. Ben ve yönetim listem seçime gireceğiz kazanacağımızı da umut ediyorum ancak seçimi kim kazanırsa kazansın MHPli ve ülkücüler olarak kazananın yanındayız" dedi.

Seçimi kazandıkları takdirde 2014 seçimleri için çalışmaya başlayacaklarını kaydeden Öktensoy "CHP'li belediye çalışmamakta ve Didim'i hak etmemektedir. Biz muhalefet olsun diye değil gerçekleri aktarmak ve hizmet etmek amacıyla muhalefet edeceğiz. Çekinecek hırsızlığımız, yolsuzluğumuz yok. Parti içerisinde Başkanlık divanını kuracağım ve teşkilatlı şekilde çalışmaya başlayacağız. Ben Ülkü Ocaklarından gelmeyim bu disiplin ve fikrin partiye de gereken özveriyi yansıtacağına inanıyorum" diye konuştu.

Erol Öktensoy'un listesi ise şu isimlerden oluştu: Ayser Gürzsoy, Benson Dündar, Tuğba Başaran, Atilla Avlayıcı, Üzeyir Telli, Sinan Aşıcı, Nuh Ali Yılmaz, Halil Altuntaş, Okan Yalçın, Ersan Börekçi, Naci Saygın, Özer Öncü, Gürsel Kaya, Varol Yılmaz, Efkan Ergül, Özcan Bay, Mahmut Güçlü, Ömer Bayrak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim MHP'de Öktensoy Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement