Didim Esnaf Odasından Esnaflara Elektrik İndirimi Protokolü - Son Dakika
Yerel

Didim Esnaf Odasından Esnaflara Elektrik İndirimi Protokolü

Didim Esnaf Odasından Esnaflara Elektrik İndirimi Protokolü

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile bir elektrik şirketi imzalanan protokol sayesinde esnafların kullandığı elektriğe yüzde 9’luk bir indirim sağlanacağı belirtildi.

27.01.2014 16:15

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile bir elektrik şirketi imzalanan protokol sayesinde esnafların kullandığı elektriğe yüzde 9'luk bir indirim sağlanacağı belirtildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Esnaflara yönelik yeni ve örnek bir çalışmaya imza attı. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İpragaz Elektrik şirketi imzalanan protokol kapsamında Esnafların kullandığı elektriğe yüzde 9'luk bir indirim sağlanacak. Oda binasında düzenlenen imza törenine Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ile İpragaz Elektrik firması Bölge Sorumlusu Aytuğ Türkeköle katıldı. İmzalanan protokolle İpragaz elektriğe geçen esnaflara yüzde 9 indirimin yapılacağını belirten Başkan Pektaşoğlu "Enerji anlaşmamız sayesinde de esnaflarımızın en önemli harcama kalemlerinden birisi olan elektrik konusunda büyük bir adım atmış olacağız. Bu iki protokolünde imzalanma sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İpragaz Elektrik firması adına konuşan Bölge Sorumlusu Aytuğ Türkeköle, "Didim Esnaf Odası güzel bir girişim ile bu projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında hiçbir saat değişimi yapılmadan sadece bir sözleşme ile yüzde 9 indirimli kullanılabilecek. Aylık 75 TL'nin üzerinde enerji kullanan esnaflarımız bundan yararlanabilecek. Bu sayede ortalama yılda bir fatura kar edilmiş olacak esnaflarımız" dedi.

İpragaz Elektrik firması adına konuşan Bölge Sorumlusu Aytuğ Türkeköle, Didim'de Bizimgaz tüp bayii Şencan Ltd. Şti Şakir Şencan'ın bayiliğinde bu işlemlerin yapılabileceğini sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Esnaf Odasından Esnaflara Elektrik İndirimi Protokolü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement