Didim'de Yaz Kur'an Kursu Birincisi Ödüllendirildi. - Son Dakika
Yerel

Didim'de Yaz Kur'an Kursu Birincisi Ödüllendirildi.

Didim\'de Yaz Kur\'an Kursu Birincisi Ödüllendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaz döneminde ülke genelinde düzenlediği Yaz Kur'an Kursları kapsamında Didim'de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

22.08.2013 12:28

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaz döneminde ülke genelinde düzenlediği Yaz Kur'an Kursları kapsamında Didim'de başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.

Didim'de Yaz Kuran kursları düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi. 24 Haziran tarihinde başlayan ve 23 Ağustos tarihinde sona eren Kursların kapanması dolayısıyla Didim Merkez Camisinde kapanış ve ödül töreni düzenlendi. Törene Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat'ta katılırken, Aileler de törene büyük ilgi gösterdi.

Kapanış töreninde bir konuşma yapan Didim İlçe Müftüsü Çocukta eğitimin ilk olarak Anne'de başladığını sonrasında ise farklı eğitimler aldığını belirterek yaz döneminde açınla kuran kursları sayesinde çocukların Din eğitimi aldığını söyledi.

Konuşmanın ardından Merkez Camii Görevlileri Mehmet Beyaz, Kadir Yücel ve Hülya Beyaz ile Cami Belletmenleri Doğan Çiftçi ve Aleyna Taşçı nezdinde kurs öğrencileri kurs döneminde hazırladıkları ilahileri ve duaları okudular.

İlahilerin ve duaların okunmasının ardından Kurs boyunca başarı gösteren ilk 3 öğrenciye ödülleri verildi. Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat tarafından 1. olan Neslihan Yakar'a Dizüstü bilgisayar, 2. olan Fatih Ülker'e Bisiklet, 3. olan Nesrin Yakar'a ise kol saati hediye edildi.

3 ay süren Yaz kuran kurslarına Didim'de 200'i kız olmak üzere toplam 300 çocuğa Din eğitimi verildiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Yaz Kur'an Kursu Birincisi Ödüllendirildi. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement