Didim'de Parti Eğitimi Kapsamında Köylülere CHP'den Ücretsiz Tavuk… - Son Dakika
Yerel

Didim'de Parti Eğitimi Kapsamında Köylülere CHP'den Ücretsiz Tavuk…

Didim\'de Parti Eğitimi Kapsamında Köylülere CHP\'den Ücretsiz Tavuk…

CHP Didim İlçe Başkanlığının parti içi eğitim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü Parti Okulu'na katılan üyelerin oluşturduğu proje grupları, çalışmalarına aralıksız devam ederken, eğitimler kapsamında Didim'e bağlı Yalıköy'de köylülere tavuk...

04.05.2013 10:39

CHP Didim İlçe Başkanlığının parti içi eğitim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü Parti Okulu'na katılan üyelerin oluşturduğu proje grupları, çalışmalarına aralıksız devam ederken, eğitimler kapsamında Didim'e bağlı Yalıköy'de köylülere tavuk dağıtıldı.

CHP Didim İlçe Teşkilatı üyeleri, Yalıköy'de ailelere tavuk dağıtırken etkinliğe CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Cahit Kaya ve Yalıköy Muhtarı Celal Yaba da hazır bulundu. Etkinlikte, daha önceden CHP proje grubu üyelerinin tespit ettiği 60 aileye, yumurta tavuğu dağıtıldı.

CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın "Parti okulumuza katılan üyelerimizin oluşturduğu proje grupları, kendi içerisinde, kendi imkanlarıyla, halka dönük basit ama işlevsel çalışmalara imza atıyor. Mütevazı imkanlarla, somut sonuçlara yönelik onlarca proje gerçekleştirdik. En son geçen hafta ilköğretim öğrencileri ile ağaç dikmiş, onlara kitaplar hediye etmiştik. Engelliler pikniği, köylerde diş taraması, yeni bebek sahibi olan ailelere ziyaretler ve benzeri çok sayıda çalışmayı başarıyla hayata geçirdik. Bugün de Yalıköy'de tespit ettiğimiz ailelere, yumurta tavuğu hediye ediyoruz. Böylece köylülerimize bir nebze katkı sunmuş olacağız." derken, proje grubuyla beraber köylüleri ziyaret eden Akyeniköy CHP Belde Başkanı Toygun Ak'ta, siyasi kimliğinin yanı sıra veteriner hekim olarak mesleğiyle ilgili köylülere bilgiler verdi.

Köylüler tarafından memnuniyetle karşılanan bu çalışma ile yüzlerce tavuk Yalıköylü ailelere teslim edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Parti Eğitimi Kapsamında Köylülere CHP'den Ücretsiz Tavuk… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement