Didim'de Engelliler Piknikte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Didim'de Engelliler Piknikte Buluştu

Didim\'de Engelliler Piknikte Buluştu

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasının finalini Orman kampında düzenlenen piknik ile gerçekleştirdi.

20.05.2013 15:24

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasının finalini Orman kampında düzenlenen piknik ile gerçekleştirdi.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneğinin Didim, Akbük, Akyeniköy başta olmak üzere ilçe merkezi ve köylerden üyelerinin ve ailelerinin bir araya geldiği piknik Pazar günü Orman Kampında gerçekleşti.

Pikniğe CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Cahit Kaya, DİYED Başkanı Bedri Altıntaş, Akbük Hacı Bektaşi Veli Derneği Başkanı Seyit Karahalil, Didim Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Masası üyeleri, dernek yönetim kurulu üyeleri ile aileleri katıldı.

Saat 12.00'da başlayan etkinliğe Didim Belediyesi Kültür Servisi ekipleri de ses sistemi ile destek verdi.

Etkinlikte konuşan dernek Başkanı Bedri Altıntaş 10 - 16 Mayıs 2013 tarihleri arasında kutlanan engelliler haftası etkinliklerinin sonuna geldiklerini ancak yaşam alanlarının engelli bireylerin engellerinin ortadan kalkmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini belirterek "Kutladığımız hafta içerisinde bir nebze de olsa farklılığımızı dile getiriyor ve karşı karşıya kaldığımız yine insan eli ile maruz bırakıldığımız engellere dikkat çekmeye çalışıyoruz. Temennimiz yaşadığımız ilçe başta olmak üzere tüm dünyadan engellerin kalkması ve her insanın 'herkesin engelli adayı' olduğunu unutmadan hassas davranması, hepinize engelsiz günler diliyorum" dedi.

Piknikte dernek tarafından katılımcılara ikramlarda bulunulurken, müzik eşliğinde aileler akşam saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Engelliler Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement