Devrek Ar-Ge Birimi Tarafından Hazırlanan Proje Kabul Edildi - Son Dakika
Yerel

Devrek Ar-Ge Birimi Tarafından Hazırlanan Proje Kabul Edildi

Devrek Ar-Ge Birimi Tarafından Hazırlanan Proje Kabul Edildi

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan proje kabul edildi.

01.03.2013 18:30

Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan proje kabul edildi.

Zonguldak'ın Devrek İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi tarafından hazırlanan " Süreç Yönetimi ve Proje Döngüsü Eğitimi" faaliyet başvurusu Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) 2012 Yılı teknik Destek programı kapsamında değerlendirilip kabul edilirken, iki haftalık süreyle konu ile ilgili eğitim alan katılımcılara sertifikaları verildi.

Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi'nde düzenlenen birer haftalık değişimlerle eğitim seminerine konuşmacı olarak katılan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Tanıtım Bölümü Danışmanı Seyfullah Gümüşok ve Selçuk Üniversitesi Çevre Yüksek Mühendisi Muhammet İsmail Dinçer iki hafta süreyle davetlilere, Süreç yönetimi, kalite nedir? Liderlik Nedir? Yöneticilik Nedir? Müşteri memnuniyeti ve çalışanların katılımı hakkında bilgiler vermiş, eğitime Devrek İlçe Milli Eğitim personeli, Kaymakamlık personeli, Belediye personeli, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli, Orman İşletme Müdürlüğü personeli ile sivil toplum kuruluş temsilcileri katılmıştı.

İki hafta 10 gün süreyle toplam 60 saat verilen eğitimin ardından Belediye Nikah Salonunda düzenlenen törenle katılımcılara katılım sertifikaları verildi.

Düzenlenen sertifika törenine; Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programdan sonra konuşmacı Selçuk Üniversitesi Çevre Yüksek Mühendisi Muhammet İsmail Dinçer'e İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan tarafından günün

anısına ilçenin sembolü olan Devrek Bastonu hediye edildi - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Ar-Ge Birimi Tarafından Hazırlanan Proje Kabul Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement