Develili Kuaför Euro Cup yolunda - Son Dakika
Yerel

Develili Kuaför Euro Cup yolunda

- Develili Kuaför Euro Cup yolunda Hedef Türkiye'yi ve Develi'yi en iyi şekilde temsil etmek Daha önce yaptığı sıra dışı etkinlikler ile tanınan Kayseri'nin Develi ilçesinde erkek kuaförü olan Faruk Kafkas 'milli kuaför' olarak Euro Cup yolunda.

29.05.2022 12:15  Güncelleme: 13:25

- Develili Kuaför Euro Cup yolunda

Hedef Türkiye'yi ve Develi'yi en iyi şekilde temsil etmek

KAYSERİ - Daha önce yaptığı sıra dışı etkinlikler ile tanınan Kayseri'nin Develi ilçesinde erkek kuaförü olan Faruk Kafkas 'milli kuaför' olarak Euro Cup yolunda.

Havada, karada ve suda yaptığı tıraşlar ile tanınan, Türkiye'nin Sihirli Elleri organizasyonunda saç ve konsept tasarımda Türkiye birincisi olan Faruk Kafkas, bugün Arnavutluk'ta düzenlenecek olan ve 22 ülkenin katılacağı Euro Cup'ta Türkiye milli takımında yer alacak. Euro Cup'a gitmeden önce konuşan Faruk Kafkas, "Biz geçen süreçlerde İtalya'da dünya şampiyonluğuna gidecektik, lakin ülkeler arasında problem yaşandığı için İtalya'ya kabul edilmedik ve şuanda Arnavutluk için tarih belirlendi. 29 Mayıs'ta Arnavutluk'ta olacağız. Dünyanın en büyük organizasyonlarından birisi olan ve 22 ülkenin katılacağı Euro Cup'a ülke takımı olarak gidiyoruz. 'Milli kuaför' namını taşıyoruz. Ülkemizi ve Kayseri'nin Develi ilçesini temsil etmek için Arnavutluk'ta bulunacağız, elimizden geldiğince mücadelemizi edeceğiz. Gerek maddi gerek manevi desteklerde bulunan Develi Belediyesine teşekkür ediyorum. Euro Cup Başkanımız Gökhan Hamarat'a, Erkan Engin'e ve Osman Balcı abimize teşekkür ediyorum. Ödüllerimizi beklemede kalın, sizleri seviyoruz. Develi için ülkemiz için orda olacağız görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Develili Kuaför Euro Cup yolunda
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develili Kuaför Euro Cup yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement