Dev Gemi Rotasını Marmaris'e Çevirdi - Son Dakika
Yerel

Dev Gemi Rotasını Marmaris'e Çevirdi

Dev Gemi Rotasını Marmaris\'e Çevirdi

İtalyan yolcu gemisi Costa Fascinosa, sabah saatlerinde Marmaris Limanı'na yanaştı.

20.06.2013 14:11

İtalyan yolcu gemisi Costa Fascinosa, sabah saatlerinde Marmaris Limanı'na yanaştı. Dev yolcu gemisinin Gezi Parkı olayları nediyle İstanbul ve İzmir'i rotasından çıkartarak Marmaris'e geldiği bildirildi.

Marmaris Limanı'na yanaşan gemide çoğunluğu İtalyan, 3 bin 500 yolcu bulunduğu belirtildi. Dev gemiden inen turistlerin bazıları ilçe merkezini gezerken, bazıları ise günlük turlara katılarak çevredeki tarihi ve doğal özelliklere sahip yerleri ziyaret etti. Gemi dolayısıyla Marmaris Kapalı Çarşısı'nda da hareketlilik yaşandı. Çarşı'da alışveriş yapan turistler, hediyelik eşyalara ilgi gösterdi.

Marmaris Liman İşletmeciliği Genel Müdürü Şükrü Tugay, Costa Fascinosa'nın normalde İstanbul'a yapması gereken seferini, olaylar nedeniyle Marmaris'e çevirdiğini söyledi. Tugay, "Costa Fascinosa, Türkiye'ye gerçekleştirdiği bir önceki seferinde yine İstanbul ve İzmir'i iptal ederek Kuşadası'na gelmiş, daha sonra Atina'ya gitmişti. Bu sefer Kuşadası'nı da iptal ederek sadece Marmaris'i rotasına dahil etti. Geri dönüşünde de İzmir'i iptal ederek Atina'ya gidecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dev Gemi Rotasını Marmaris'e Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement