Derik'te Savcı M.fatih Kırbaş İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Derik'te Savcı M.fatih Kırbaş İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Derik\'te Savcı M.fatih Kırbaş İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Mardin'in Derik ilçesinde, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle tayini çıkan Derik Cumhuriyet Savcısı M.Fatih Kırbaş için Derik Kaymakamı Ahmet Demirci tarafından veda yemeği düzenlendi.

26.06.2013 14:21

Mardin'in Derik ilçesinde, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle tayini çıkan Derik Cumhuriyet Savcısı M.Fatih Kırbaş için Derik Kaymakamı Ahmet Demirci tarafından veda yemeği düzenlendi.

Derik Aydın Ayaydın Öğretmen Evi'nde verilen veda yemeğine ilçe Kaymakamı Ahmet Demirci, ilçe Garnizon Komutanı Binbaşı Haluk Saygılı, Derik Cumhuriyet Savcıları M.Fatih Kırbaş, Şahin Şimşek ile Hüseyin Kantar, Hakim Orhan Patarya, adliye yazı işleri müdürü Zekeriya Arslan, Avukat Mehmet Veysi Tacar ve Avukat Dildar Ektiren katıldı. Veda yemeğinin ardından bir konuşma yapan Derik İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, savcı M.Fatih Kırbaş'ı tanımaktan ve onunla aynı ilçede çalışmaktan onur duyduğunu söyledi. Kaymakam Demirci, "İlçemizde görev yaptığı süre içerisinde mütevazi ve beyefendiliği ile halkımızın ve bizlerin takdirini kazanmış olan cumhuriyet savcımız M.Fatih Kırbaş'ı unutmayacağız. Üç sene boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ilçe halkı adına teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Tayini Manisa'nın Akhisar ilçesine çıkan Derik Cumhuriyet Savcısı M.Fatih Kırbaş ise, Derik'te çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu, Derik kadar huzurlu geçirdiği bir dönemin olmadığını söyledi. Kırbaş, "Hem adliye personelleriyle, hem meslektaşlarımla ve hem de ilçe halkıyla en ufak kötü bir anımın olduğunu hatırlamıyorum. Derik'i ve buradaki dostlarımı unutmam mümkün değil. İlgilerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Demirci, ilçe halkı adına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı cumhuriyet savcısı M.Fatih Kırbaş'a plaket taktim etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derik'te Savcı M.fatih Kırbaş İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement