Dereceye Alan Öğrencilere Ödülleri Verildi - Son Dakika
Yerel

Dereceye Alan Öğrencilere Ödülleri Verildi

Dereceye Alan Öğrencilere Ödülleri Verildi

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Zekâ Oyun Odaları' projesi kapsamındaki turnuvada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

27.03.2014 11:01

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi tarafından SODES desteği düzenlenen ve ilkokul, ortaokul seviyesinden öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen Zekâ Oyunları Turnuvası sonucunda başarılı olan öğrencilere ödül ve kupaları Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ercan ve Ar-Ge birimi çalışanları tarafından ödülleri verildi.

Madalya ve kupa dışında 3 alanda ödül alan okulların birincilerine tablet, ikincilere mp4 ve üçüncülere flash bellek ve ödül almaya hak kazanan tüm öğrencilere kitap hediye edildi.

Turnuva sonunda altıgen oyunu kazananlar öğrencilerin isimleri İbrahim Göktaş (Mevlana Ortaokulu), Nusret Yılmaz (Hacı Bozan Ortaokulu) ve Burcu Kara'dan oluşurken, Sıçrama Oyunu Kazananlar; Muhammed Reşat Çelik (Ömeriye İmam Hatip Ortaokulu), Sedef Kozoğlu (Koç Ortaokulu), Abdurrahman Göktaş (Mevlana Ortaokulu) ve Satranç Oyunu Kazananlar da; Bünyamin Karataş (Belediye Ortaokulu), Abdülkadir Karakeçili (Hacı Bozan Ortaokulu), Ahmet Birdal'dan (Yıldıztepe Ortaokulu) oluştu.

Ödül töreni sonunda toplu fotoğraf çektiren öğrenci ve öğretmenler seneye ikincisi düzenlenecek zekâ oyunları turnuvasına daha iyi hazırlanacaklarını belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dereceye Alan Öğrencilere Ödülleri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement