Derbent'te Yeni Büyükşehir Yasası Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Derbent'te Yeni Büyükşehir Yasası Konuşuldu

Derbent\'te Yeni Büyükşehir Yasası Konuşuldu

Konya’nın Derbent ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, 31 Mart’tan itibaren yürürlüğe girecek Yeni Büyükşehir Yasası konuşuldu.

07.03.2014 20:58

Konya'nın Derbent ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, 31 Mart'tan itibaren yürürlüğe girecek Yeni Büyükşehir Yasası konuşuldu.

Derbent Belediyesi Kültür Etkinlikleri salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Arslan ve Mustafa Kemal Avcıoğlu, AK Parti Derbent İlçe Başkanı Hamdi Kuyubaşı ve vatandaşlar katıldı. AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ile Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar'ın yaptığı konuşmaların ardından kürsüye gelen AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Önder Arslan ve Mustafa Kemal Avcıoğlu Yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili salondaki katılımcılara ayrıntılı bilgiler aktardı. Arslan ve Avcıoğlu, toplantıda yeni yasanın bölgeye getireceği yeniliklere dikkat çekti. Toplantının sonrasında AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ile Belediye Başkanı Hamdi Acar ve partililer belediye kahvehanesinde vatandaşlarla buluşarak sohbet etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derbent'te Yeni Büyükşehir Yasası Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement