Depremzede Özdemir Çiftinin Bebekleri 'Defne', Bodrum'da Dünyaya Geldi - Son Dakika
Yerel

Depremzede Özdemir Çiftinin Bebekleri 'Defne', Bodrum'da Dünyaya Geldi

Depremzede Özdemir Çiftinin Bebekleri \'Defne\', Bodrum\'da Dünyaya Geldi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 2 büyük deprem sonrasında Hatay'da ağır hasar gören evlerinden ayrılarak Bodrum'a götürülen Özdemir çiftinin doğumu için gün saydıkları bebekleri Defne, Bodrum Devlet Hastanesi’nde dünyaya geldi.

15.02.2023 09:37  Güncelleme: 09:56

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan 2 büyük deprem sonrasında Hatay'da ağır hasar gören evlerinden ayrılarak Bodrum'a götürülen Özdemir çiftinin doğumu için gün saydıkları bebekleri Defne, Bodrum Devlet Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremlere Hatay'da yakalanan Özdemir ailesinin evleri ağır hasar aldı. Bebek sahibi olmalarına kısa bir süre kala deprem felaketini yaşayan Özdemir çifti, Bodrum'a getirilerek otele yerleştirildi.

Kısa süre sonra Bodrum Devlet Hastanesi'nde doğum yapan depremzede anne ile bebeği Defne, konakladıkları otele geri geldi. Sağlık durumları  iyi olan anne ve kızını, Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri ziyaret etti.

Başkan Ahmet Aras'ın selam ve sevgilerini ileten Halkla İlişkiler Birimi ekibi, anne Işıl Özdemir ve minik Defne'nin her türlü ihtiyacında yanlarında olacaklarını söyledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Depremzede Özdemir Çiftinin Bebekleri 'Defne', Bodrum'da Dünyaya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement