Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş ve oğlunun cenazesi Fatih Camii'nden kaldırıldı - Son Dakika
Yerel

Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş ve oğlunun cenazesi Fatih Camii'nden kaldırıldı

Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş ve oğlunun cenazesi Fatih Camii'nden kaldırıldı Depremde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Cemal Akbalık ve Oğlu Çınar Yuşa Akbalık'ın cenazeleri Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliğine defnedildi.

10.02.2023 15:24  Güncelleme: 15:53

Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş ve oğlunun cenazesi Fatih Camii'nden kaldırıldı

İSTANBUL - Depremde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Cemal Akbalık ve Oğlu Çınar Yuşa Akbalık'ın cenazeleri Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Şehitliğine defnedildi.

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük deprem esnasında ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Cemal Akbalık ve oğlu Çınar Yuşa Akbalık'ın cenaze namazları Fatih Camii'nde kılındı. Cenaze namazına Cemal Akbalık'ın aile üyeleri, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ve vatandaşlar katıldı.

Aynı aileden 2 kişi öldü, 2 kişi de tedavi görüyor

Hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Cemal Akbalık'ın eşi, Hülya Akbalık'ın enkaz altından çıkarılarak hastanedeki tedavisinin devam ettiği ve 4 yaşındaki oğlu Çınar Yahya Akbalık'ın da tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Torun Çınar Yuşa Akbalık'ın anneannesi feryat etti

Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Cemal Akbalık'ın yakınları ise tabutlara sarılarak gözyaşı döktü. Hayatını kaybeden Çınar Yuşa Akbalık'ın anneannesi, torununun tabutuna sarılarak, "Ben seni daha çok sevdim. Sen benim Sarı Aslanım'dın. Hep öyle kalacaksın" diye feryat etti.

Namazın ardından yapılan askeri törenin ardından cenazeler Edirnekapı Şehitliğine defnedilmek üzere götürüldü.

Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş ve oğlunun cenazesi Fatih Camii\'nden kaldırıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Depremde hayatını kaybeden uzman çavuş ve oğlunun cenazesi Fatih Camii'nden kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement