Demirkol, İftarını Zihinsel Engelliler Derneği'nde Açtı - Son Dakika
Yerel

Demirkol, İftarını Zihinsel Engelliler Derneği'nde Açtı

Demirkol, İftarını Zihinsel Engelliler Derneği\'nde Açtı

Şanlıurfa'nın merkez ilçe Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Yıl Zihinsel Engelliler Derneği'nde iftarını açtı.

01.07.2014 13:17

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören hastalarla beraber iftar yemeğinde bir araya geldi. Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Çiftçi, böyle anlamlı bir günde hatırlanmış olmanın hem kendisini ve hem de hastalarını çok mutlu ettiğini belirterek Başkan Demirkol'a ve konuklara teşekkür etti.

İftar yemeğine Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un yanı sıra Kuyumcular Odası Başkanı İbrahim Halil Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Belediye Meclis Üyeleri Dr. Ahmet İnan, Metin Çadırcı, Osman Uludağ, Haliliye Belediyesi Kültür Müdürü Kadir Kırıcı katıldı.

Çok samimi bir ortamın oluştuğu yemekte hastalar Başkan Demirkol'a ve konuklara oldukça duygusal anlar yaşattı. İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Başkan Demirkol; "İlk iftarı burada açmamız, buradaki insanların farkındalığını önce bizlere daha sonra bütün insanlığa hatırlatmaktı. Bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince bu ve benzeri ortamda özel ilgi bekleyen yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışacağız. Benim buradan talebim bütün resmi kurum ve kuruluşların özel insanlarımıza destek vermeleridir bu bir kişi veya kurumun çabası ile olmaz olumlu sonuca gitmek için hep birlikte olmalıyız. Burada özveri görev yapan başta Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüz Mehmet Çiftçiye ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi

Rehabilitasyon merkezinden ayrılan Başkan Demirkol, encümen üyeleri Cuma Demir, Abdülkadir Bağış, Hasan Kaya, beraber Karşıyaka, Süleymaniye mahallelerine ve Rabia Meydanı'na geçti. Demirkol, burada vatandaşlarla bir araya gelerek uzun süre sohbet etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Demirkol, İftarını Zihinsel Engelliler Derneği'nde Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement