Demirkentliler Başkan Burma'yı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Demirkentliler Başkan Burma'yı Ağırladı

Demirkentliler Başkan Burma\'yı Ağırladı

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ağırlayan Demirkent Sitesi sakinleri, bölgeye okul yapılması konusunda destek istediler.

18.04.2013 17:38

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'yı ağırlayan Demirkent Sitesi sakinleri, bölgeye okul yapılması konusunda destek istediler.

Başkan Metin Burma'yı misafir eden Demirkent Sitesi Sakinleri, "Yol sorunumuzu hallettiniz. Camimizin çevre düzenlemesi, musalla taşı yapımı, Kur'an kursu yapılması ve lojmanını da oturulacak duruma getirilmesi konularında büyük emek sarf ettiniz. Parklarımız da tamam. Sosyal tesisimiz de yapıldı. Bugüne kadar ne istediysek hepsini yaptınız, Allah razı olsun. Verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bunlarla yetinmeyip, bölgenin ihtiyacını düşünüp okul yeri üretmiştiniz. Ancak şu ana kadar okul yapımı ile ilgili bir girişim olmadı. Bu konuda desteğinizi ve okula kavuşmayı bekliyoruz" dediler.

Okul yeri üretme konusunda geçmişten bu yana gelen özel bir ilgisi ve titizliği olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Atakum'un her yeri olduğu gibi burası da çok gelişti. Gelişmeye de devam edecektir. Çünkü nüfusumuz günden güne artmaktadır. Buna paralel olarak, bu bölgede artık çocuklarımızın gidebilecekleri bir okula ihtiyaç duymanız normaldir. Okul yapımındaki son durum hakkında Kaymakamımız Salim Demir beyle görüşüp, gelişmeler hakkında sizi bilgilendiririm Biz, hizmeti halk için yapıyoruz. Sizden gelen istek ve sorunları elimizden geldiğince, bütçemiz yettiğince ama samimiyetle çözmeye gayret ediyoruz. Bu bundan sonra da böyle devam edecektir. Diğer isteğiniz olan parklara masa eklenmesi konusu basittir, hemen çözebileceğimiz bir şeydir. Elektriklerinizin sık sık kesilmesi konusuna gelince, tellerin yer altına alınması gerektiği anlaşılıyor. Bunun için YEDAŞ'a bir dilekçe için başvurun, bana da söyleyin, ben Sayın Genel Müdür Nurettin Türkoğlu ile konuşur, sorunun çözümü konusunda yardımcı olmasını rica ederim"

diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirkentliler Başkan Burma'yı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement