Dart Şampiyonasında Bilecik'i Temsil Edilecek - Son Dakika
Yerel

Dart Şampiyonasında Bilecik'i Temsil Edilecek

Dart Şampiyonasında Bilecik\'i Temsil Edilecek

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Eğitim Spor Kulübü Sinan Erarslan’ın, Türkiye Büyükler Dart Şampiyonası’nda kenti temsil edeceği belirtildi.

05.02.2015 17:14

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Eğitim Spor Kulübü Sinan Erarslan'ın, Türkiye Büyükler Dart Şampiyonası'nda kenti temsil edeceği belirtildi.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyetleri arasında yer alan Türkiye Büyükler Dart Şampiyonası 3.'üncü sıralama serisi yarışması, 7-8 Şubat 2015 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne şehrinde yapılacak. Yapılacak olan şampiyonada Bilecik'i başarılı dart sporcularından Sinan Erarslan temsil edecek. Şampiyona ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bozüyük Eğitim Spor Kulübü Dart Antrenörü Özlem Torunlar, "Türkiye Dart Şampiyonası 6 sıralama serisinden oluşmaktadır. Bu sıralama serileri sonunda yapılan ustalar turnuvası adı altında yapılan son seri finali Dart Milli Takımımızı belirleyen seçme niteliği taşıyor. Son sıralama serisine kadar sporcular puanlarını yüksek tutup finalde yarışmak için kıyasıya mücadele veriyorlar. Sporcumuz Sinan Erarslan ilk 2 seride 136 sporcu arasında 12 puanla 9.'uncu sırada önemli bir yer tutmuş durumdadır. Umuyorum ki bu seride de önemli puanlar kazanarak ülkemizi ve ilimizi milli takım da temsil etme yolunda emin adımlarla yoluna devam edecek" dedi.

Antrenör Torunlar, sporcuyu ve sporu destekleyen, gönül veren herkese teşekkür ettiğini de belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dart Şampiyonasında Bilecik'i Temsil Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement