D.Ü. Hastaneleri Başhekimi Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

D.Ü. Hastaneleri Başhekimi Basınla Bir Araya Geldi

D.Ü. Hastaneleri Başhekimi Basınla Bir Araya Geldi

D.Ü. Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Diyarbakır'da görev yapan ulusal, yerel ve sosyal medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

17.03.2015 18:24

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Sait Alan, Hastanelerden sorumlu Müdür yardımcısı Mehmet Yılmaz, Hastaneler Basın-Yayın Birim Yönetimi ile Diyarbakır'da görev yapan ulusal, yerel ve sosyal medya mensuplarıyla kent merkezinde ünlü bir kahvaltıcıda bir araya geldi.

Basın-Yayın Birimi tarafından organize edilen ve basının yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda medya mensupları ile sohbet imkanı bulduklarını belirten Hastaneler Başhekimi Prof Dr. Sait Alan, "Uzun süreden beri niyet ettikleri halde yoğun iş temposu nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelemedik. Kısmet bugünmüş. Bu vesileyle sizlerle bir araya gelme ve sohbet etme fırsatını buldum" dedi.

Samimi bir hava içerisinde yaklaşık bir saat süren kahvaltı sonrasında inşaatı tamamlanarak hasta kabulüne başlanan Acil Servis ve Travmatoloji Hastanesine geçildi. Burada basın mensuplarına acil hastanesini gezdirerek tanıtan Başhekim Alan, " Türkiye'de Hastane binasından bağımsız inşa edilen ve tüm acil branşları bünyesinde barındıran bu emsalde başka bir acil hastanesi yoktur. Ülkemizde model kabul edilen bir Acil Servis ve travmatoloji hastanesi durumundayız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel D.Ü. Hastaneleri Başhekimi Basınla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement