Çorlu'da Özel Güvenlikçiler Dernek Kurdu - Son Dakika
Yerel

Çorlu'da Özel Güvenlikçiler Dernek Kurdu

Çorlu\'da Özel Güvenlikçiler Dernek Kurdu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sayıları 2 bini bulan özel güvenlik görevlileri dernek çatısı altında birleşti.

28.04.2014 09:38  Güncelleme: 09:34

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sayıları 2 bini bulan özel güvenlik görevlileri dernek çatısı altında birleşti. Çorlu Özel Güvenlik Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kuran güvenlikçiler yaşadıkları sıkıntıları gidermek için dernek kurduklarını belirtti.

Çorlu'da bulunun dernek lokalinde özel güvenlikçiler adına basın açıklamasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Özkara, "Özel güvenlik görevlileri Çorlu'da 2 bin civarında Türkiye'de ise 300 bine dayanmıştır. Özel güvenlik işi riskli bir iştir. Kurumların mallarını çalışanların canları bize emanettir. Bu meslekte çalışan özel güvenlikçi kardeşlerimiz bu maaşları hak etmiyor" dedi.

Mustafa Özkara, özel güvenliklerin taşerona mahkum edildiğini vurgulayarak, "Güvenlik görevlileri olarak bizler taşerona mahkum edildik. Bizler çalıştığımız kurumların işçisi değil taşeronun işçileri yapıldık. Bizler çalıştığımız firmaları çoğu zaman tanımıyoruz. Yeri geliyor sorunumuzu anlatacak yetkili, bir işveren bulamıyoruz. Kaderine terk edilmiş bir şekilde çalışmaktayız" ifadelerini kaydetti.

Özel güvenlik görevlilerinin haklarını dernek çatısı altında arayacaklarını belirten Özkara, tüm meslektaşlarını derneğe katılmaya davet etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorlu'da Özel Güvenlikçiler Dernek Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement