Çorlu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çorlu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediye Meclisi'nin, temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı.

03.07.2014 17:16

Çorlu Belediye Meclisi'nin, temmuz ayı olağan toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye meclis salonunda, Belediye Başkan Vekili Hasan Toprak yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Hizmet alım ihalelerinde gelecek yıllara ait hizmet yüklenmeleri hususunun görüşüldüğü ve bu doğrultuda 24 ay süreyle ilçe emniyet müdürlüğüne 10 araç kiralanmasına ve araç başına günlük 10'ar litre yakıt verilmesine karar verilen toplantıda, Çordaş A.Ş. genel kurulunda Çorlu Belediyesi'nin temsili için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verildi.

Plan Bütçe Komisyonunun Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliği hakkındaki raporunun, belediye meclis üyesi Değer Kara tarafından meclise sunulduğu toplantıda, rapor görüşülerek kabul edildi.

İmar planı değişikliklerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na havale edildiği toplantıda, Çorlu Belediyesi ve Devlet Su İşleri işbirliğiyle yapılacak Çorlu Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi için imzalanan protokolde yapılacak değişiklikler ve revize protokolün imzalanması için Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a yetki verildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement