Çocuk Koruma Kanunu İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çocuk Koruma Kanunu İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Çocuk Koruma Kanunu İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

17.01.2012 15:36

5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı başkanlığında toplanan 5395 Sayılı Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Toplantısı'na Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, çocuk suçlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Erol Taslak, Çocuk Mahkemesi Hakimi Alaattin Çambel, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdür Vekili Kamil Genç, Yakutiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Soysal, İl Jandarma Komutanlığı Çocuk ve Kadın Kısım Amiri Bayram Yasin, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Zekeriya Deniz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşların müdürleri ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan ilgili personeller katıldı.

Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı'nın açılış konuşmasının ardından, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın, konu hakkında sunum yaptı. Sunumda, kanun hakkında çeşitli bilgilere, koruyucu ve destekleyici tedbir kararlarına ve İl Müdürlüğünün kanunun uygulanması esnasında karşılaştığı sorunlara yer verildi.

Kanunun uygulanması esnasında karşılaşılan sorunların da tartışıldığı toplantıda ilgili tüm kurum ve kuruluşlar kendi iş alanları ve kanunda kendilerine yüklenilen sorumluluklar doğrultusunda çözüm önerilerini sundular. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuk Koruma Kanunu İlk Koordinasyon Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement