Çilimli'de Kuşaklar Kucaklaşıyor - Son Dakika
Yerel

Çilimli'de Kuşaklar Kucaklaşıyor

Çilimli\'de Kuşaklar Kucaklaşıyor

Düzce'da Erdemliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yürütülen "Kuşaklar Kucaklaşıyor" projesi kapsamında 40 dede ve 40 torun iftar programına katıldı.

06.08.2012 16:14  Güncelleme: 16:25

Düzce'nin Çilimli ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Erdemliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yürütülen "Kuşaklar Kucaklaşıyor" projesi kapsamında 40 dede ve 40 torun iftar programında bir araya geldi.

Dernek Sözcüsü Seyhan Akyüz, Proje çerçevesinde seçilen katılımcı dedelerin ve torunların şehit, gazi yakınları, yetim ve öksüz çocuklar ile bölünmüş ailelerden seçildiğini söyledi.

İftar programı proje katılımcılarının ilçe protokolü ve dernek üyeleri ile bir araya gelmelerini sağladı. Dernek geleneksel hale getirdiği iftar programlarında Diş kirası uygulamasını devam ettirerek katılımcıların sosyal ve ekonomik durumlarına göre kitap, kartela ve çocuklara ise harçlık ve balonlar hediye edildi.

Proje koordinatörü Hasan Karadayı ve proje sorumlusu İlyas Temel Şafak tarafından Proje tanıtımı ve uygulama takvimi hakkında da bilgi verildi.

Yoğun ilgi gören iftara,

İlçe Kaymakamı Volkan Barış Göçmez,

İlçe Garnizon Komutanı Vedat Arac, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'un yanı sıra Düzce Dernekler İl Müdürü Adnan Zengin ve Sivil toplum temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.

(AY)

06.08.2012 15: 51: 01

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çilimli'de Kuşaklar Kucaklaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement