Çiftlik Milli Eğitim Müdürlüğü İspanya'dan Döndü - Son Dakika
Yerel

Çiftlik Milli Eğitim Müdürlüğü İspanya'dan Döndü

Çiftlik Milli Eğitim Müdürlüğü İspanya\'dan Döndü

Niğde İli Çiftlik Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Grundtvig Projesi kapsamında İspanya'dan dönen ekip Kaymakam Hamit Genç'i ziyaret etti.

05.03.2012 16:14

Niğde İli Çiftlik Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Grundtvig Projesi kapsamında İspanya'dan dönen ekip Kaymakam Hamit Genç'i ziyaret etti.

Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Avrupa Birliği Grundtvig Öğrenme Ortaklığı kapsamında yürüttüğü "Kode" isimli projesi kapsamında İspanya'nın Malaga şehrinde bir dizi proje faaliyetlerini gerçekleştirdikten sonra döndü.

Kaymakam Genç'i ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Çelik ve ekip " İspanya'da böyle bir projede yer aldığımız için çok mutluyuz. Avrupa Birliği ve Avrupa kimliği konularında bilgi ve kültür alışverişinde bulunduk. Gittiğimiz bölgede farklı ülkelerden gelen kursiyerler ile beraber dil kursarına katıldık. Bu kurslar gerçekten bizim yabancı dil gelişimimize çok katkı sağladı" dediler. İlçe Kaymakamı Genç ise " İlçemizden Avrupa Birliği projelerinin çıkması bizleri gerçekmet mutlu ediyor. Bu sayede hem Avrupalılık boyutu öğreniliyor hem de kültür alışverişi sağlanmış oluyor" dedi. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiftlik Milli Eğitim Müdürlüğü İspanya'dan Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement