Çiçek: AK Parti Gücünü Halktan Alıyor - Son Dakika
Yerel

Çiçek: AK Parti Gücünü Halktan Alıyor

Çiçek: AK Parti Gücünü Halktan Alıyor

Ülke TV'nin 'Söz Bitmeden' adlı programına katılan AK Parti Batman Milletvekili Adayı Murat Çiçek, "AK Parti gücünü milletten alıyor" dedi.

19.10.2015 08:11

AK Parti adayı Çiçek Ülke TV'de konuştu: Gücümüzü milletten alıyoruz

AK Parti Batman milletvekili adayı Av. Murat Çiçek, Ülke TV'de gazeteci Elif Çakır'ın 'Söz Bitmeden' programına konuk oldu.

1 Kasım seçimleri öncesi bölge halkının seçime olan yaklaşımlarını ve sahadaki izlenimlerini aktaran Çiçek; Ankara'da meydana gelen terör saldırısı, Çözüm Süreci'nde gelinen son aşama ve ülke siyasetine dair izlenimlerini yorumladı.

Çiçek şöyle konuştu; "AK Parti, siyasetini sadece halka dayayan ve gücünü de sadece halktan alan bir siyasal harekettir. Ülkemizin huzur ve barışı için AK Parti en büyük güvencedir. Büyük Türkiye yürüyüşünü başlatan, Ortadoğu ve tüm Dünya mazlumlarının umudu olan hareketimizi engellemek isteyen güçler acımasız bir şekilde siyasal ve toplumsal hesaplarını maalesef kan üzerinden yapmaktadırlar. Ankara'daki terör saldırısı da maalesef bu amaçla yapılmış kirli bir saldırıdır. Kürt Meselesinde sorunun barışçıl ve demokratik yöntemlerle, siyasetle çözümünün önemini biliyoruz. Çözüm Süreci halen seçim beyannamemizde duruyor ve yasal olarak güvencesini koruyor. PKK silahı bırakıp tüm unsurlarını sınır dışına çıkardığı an Çözüm Süreci kaldığı yerden devam edecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çiçek: AK Parti Gücünü Halktan Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement