CHP'ye Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika
Yerel

CHP'ye Ziyaretler Sürüyor

CHP\'ye Ziyaretler Sürüyor

Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Feyzullah Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı R.Mustafa Ayan'ı makamında ziyaret etti.

02.10.2013 14:57

Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Feyzullah Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı R. Mustafa Ayan'ı makamında ziyaret etti.

Hacı Bektaş-ı Veli Derneği Başkanı Feyzullah Keskin ve yönetim kurulu üyeleri Sadık Genç, Hıdır Çelik İlhami Tunç, Orhan Ceylan ve Hafize Atlıhan, CHP Kayseri İl Başkanı R. Mustafa Ayan'ı makamında ziyaret ederek yeni yönetimi kutlayıp başarılar dilediler.

CHP İl Başkanı Ayan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "CHP olarak Sivil Toplum Kuruluşları ile yakın ilişkiler içerisinde olmaya devam edeceğiz. İmkanlarımız dahilinde gelen taleplere olumlu cevap vermeye çalışıyoruz. Toplumun genelini ilgilendiren konularda STK'lar ile ortak hareket edeceğiz" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'ye Ziyaretler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement