CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İddialı Konuştu - Son Dakika
Yerel

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İddialı Konuştu

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İddialı Konuştu

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP İl binasındaki toplantı salonunda basın mensuplarına açıklama yaptı.

10.02.2014 17:49

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, CHP İl binasındaki toplantı salonunda basın mensuplarına açıklama yaptı. Toplantıya yaklaşık 250 CHP üyesinin katıldığı görüldü.

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Ak Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un Cumartesi günü AKP'nin aday tanıtım töreninde söylediği bir sözü hatırlatarak "O söz benim çok dikkatimi çekti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda iki alternatif var, ya kazanacağız, ya kazanacağız' dedi. Ben de diyorum ki buradan 'ya kaybedeceksiniz ya kaybedeceksiniz, başka alternatif yok."

Rakip partilerin iki ay önce sahaya indiğini anlatan Albayrak, şunları söyledi: "5 Aralıkta Ak Parti'nin adayı Mustafa Yel indi, ondan kısa bir süre önce MHP adayı Nail Yılmaz sahaya indi. Biz, CHP olarak onlara iki ay avans verdik. Çok kısa sürede yapacağımız çalışmalarla öne geçeceğiz."

Kadir Albayak, Ak Parti'yi çiçek götürüp ziyaret edeceklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Daha sonra MHP'yi ziyaret edeceğiz. Tekirdağ'da güzel bir yarış olsun diye temennilerimizi söyleyeceğiz. Öbür gün seri bir çalışma yapacağız. Bize ayak uydurmak isterseniz seri bir çalışma yapacağız yorulabilirsiniz ama biz yorulmayacağız." - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İddialı Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement