CHP'nin Yeni Tüzüğü İzmir'de Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Yeni Tüzüğü İzmir'de Tanıtıldı

CHP\'nin Yeni Tüzüğü İzmir\'de Tanıtıldı

Konak Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen panelde, "CHP Tüzük Kurultayı'nın kadına, gençliğe ve yerelde İzmir'e yansımaları" değerlendirildi.

28.04.2012 16:41

Konak Belediyesi Kent Konseyi tarafından düzenlenen panelde, "CHP Tüzük Kurultayı'nın kadına, gençliğe ve yerelde İzmir'e yansımaları" değerlendirildi.

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Avni Anıl Sahnesi'nde düzenlenen panelin

moderatörlüğünü Tüzük Komisyonu İzmir Temsilcisi, İl Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Engin yaptı. Panelde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Emek, tüzüğün CHP'ye yansımalarını; CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Deniz Pınar Atılgan ise, kadın kotasında yapılan değişiklikleri anlattı. Gençlik kotası konusunda da, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Barbaros Dinçer bilgi verdi. İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ise,

tüzüğün İzmir'deki yansımalarını aktardı.

Paneli CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, ilçe örgütlerinin kadın ve gençlik kolları başkanları da izledi. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, konuşmasında kadının ve gencin artık Türk siyasetinde daha etkin, daha verimli, daha öncelikli bir şekilde kudretleşmesi gerektiğini söyledi. Toplumun bu aydınlamaya ihtiyacı olduğunu dile getiren Başkan Tartan," Eğer kadının hayat standardı yüksekse işte o toplum uygardır. Türkiye'de önemli bir değişimin yapı taşına imza attığımızı düşünüyorum" dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, parti içi ihtiyaçların getirdiği değerlendirmelerin sonucunda kadınların ve gençlerin önünün açılacağını söyledi. Bayır, "Türkiye'nin gözü kulağı İzmir'de. Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde olmanın sorumluluğu büyüktür" diye konuştu.

(ERG-

28.04.2012 16: 21: 58

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Yeni Tüzüğü İzmir'de Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement