CHP'nin Yeni İl Başkanı Çavuşoğlu Görevi Devraldı - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Yeni İl Başkanı Çavuşoğlu Görevi Devraldı

CHP\'nin Yeni İl Başkanı Çavuşoğlu Görevi Devraldı

CHP Denizli İl Başkanlığı için yapılan olağanüstü genel kurulda seçilen Çavuşoğlu, görevi Mehmet Ali Orpak'tan törenle devraldı.

17.04.2013 13:57  Güncelleme: 14:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanlığı için yapılan olağanüstü genel kurulda seçilen Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevi geçici başkan Mehmet Ali Orpak'tan törenle devraldı.

CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan'ın yönetim kurulundaki üyelerden 11 tanesinin istifa etmesinin ardından alınan olağanüstü genel kurul geçtiğimiz hafta sonu EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılmıştı. Kongrede aday olan Bülent Nuri Çavuşoğlu, geçici başkanı olan rakibi Mehmet Ali Orpak'a fark atarak başkan seçilmişti. Bugün CHP Denizli İl Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı. Törende konuşan Mehmet Ali Orpak, CHP için herkesin elinden gelenin en iyisini yapacağına inandığını belirterek," Biz şölen havasında bir kongre yaşadık. Tüm demokratik unsurlar bir araya geldi ve güzel bir kongre yaşadık. Biz seçimi kaybettik ancak Çavuşoğlu ve ekibine her zaman yardım edeceğiz. Bundan sonraki süreçte yeni yönetime başarılar diliyorum" dedi. Daha sonra konuşan yeni il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise CHP'ye yakışan bir kongre süreci yaşadıklarını ifade ederek," Güzel kongrenin ardından CHP üyeleri bizi seçerek onurlandırdı. Bu onurun ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız. Önümüzdeki yerel seçimlere az kaldı. Bu sürece kadar çok iyi çalışacağız. 1 Nisan 2014 günü seçimi kazanan taraf biz olacağız. Bizim için kaybetmek diye bir şey yok. CHP'ye her zaman hizmet yarışı var. Hep çalışacağız, çok çalışacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Mehmet Ali Orpak, yeni il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na çiçek vererek başarılar diledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Yeni İl Başkanı Çavuşoğlu Görevi Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement