CHP'nin Fethiye Adayı Yılmaz Partilileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Fethiye Adayı Yılmaz Partilileriyle Buluştu

CHP\'nin Fethiye Adayı Yılmaz Partilileriyle Buluştu

CHP’nin Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz‘ın tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

29.12.2013 11:43

CHP'nin Fethiye Belediye Başkan Adayı olan Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Fethiye belediye kültür merkezi salonunda gerçekleşen toplantıya milletvekili Ömer Süha Aldan, eski milletvekili Dr. Ali Arslan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, Seydikemer Belediye Başkan Adayı Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca ile Muğla ilçeleri belediye başkan adayları, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Keramettin Yılmaz eşi Ümit Yılmaz ile birlikte "En büyük başkan bizim başkan" sloganları ile sahneye çıktı. Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Fethiye Belediye Başkan Adayı Keramettin Yılmaz yaklaşık 45 dakika konuşma yaptı. Programın başında Keramettin Yılmaz'ın Ölüdeniz Belediyesi'nde yaptığı hizmetlerin anlatıldığı bir sinevizyon da izlenirken Yılmaz, seçimi 30 Mart'ta kazanarak 20 yıl sonra Fethiye Belediyesi'nde birlik ve beraberliği sağlayacaklarını söyledi. Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak sorumluluğunun arttığını başkan aday adayları Mete Atay ve Tuğrul Yılmaz'ında kendisini arayıp başarılar dilediğini ve destek vereceklerini söyleyen Keramettin Yılmaz, "Büyük Şehir Belediyesinin Fethiye Belediyesi için yapacağı hizmetleri sıralayıp Fethiye Belediyesinin de Muğla Büyük Şehir Belediyesi ile birlikte yapacağı hizmetleri bir bir aktarıp turizmi 12 aya çıkaracaklarını, teleferik projesinin gerçekleştirileceğini, körfezin temizliğinin yapılacağını, Fethiye'de tanıtıma önem vereceklerini kaydedip ismini söylemeden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya göndermede bulunarak " Belediyeyi aldığımız gün misafir odasından çıkacağız.15 yıldır misafir odasından çıkamadık" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Fethiye Adayı Yılmaz Partilileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • admin: misafir odasında kimin durduğunu halk iyi biliyor ..hem senin yolsuzluk mahkemelerin noldu beeeeeeee 2 1 Yanıtla

Advertisement