CHP Nevşehir İl Başkanlığına Mehmet Değirmenci Getirildi - Son Dakika
Yerel

CHP Nevşehir İl Başkanlığına Mehmet Değirmenci Getirildi

CHP Nevşehir İl Başkanlığına Mehmet Değirmenci Getirildi

CHP Nevşehir İl Başkanı Av.Ahmet Göktaş’ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve il yönetim kurulu üyesi Mehmet Değirmenci getirildi.

21.12.2013 12:33

CHP Nevşehir İl Başkanı Av. Ahmet Göktaş'ın görevinden ayrılmasının ardından bu göreve il yönetim kurulu üyesi Mehmet Değirmenci getirildi.

Bir süredir CHP Nevşehir İl Başkanlığı görevini yürüten Av.Ahmet Göktaş'ın görevinden ayrılmasının ardından parti il yönetimi bir araya gelerek kendi arasında seçim yaptı. Yapılan seçimle beraber partinin il başkanlığı görevine Mehmet Değirmenci getirildi.

' MEHMET DEĞİRMENCİ KİMDİR?'

2 Şubat 1961 tarihinde Avanos'ta doğan Mehmet Değirmenci ilk orta ve lise öğrenimini Avanos'ta tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransızca bölümünden mezun oldu.

3 yıl Fransızca öğretmenliği yaptıktan sonra askerlik yapmak üzere mesleğinden ayrıldı. Avanos'ta 16 yıl turizm işletmeciliği yaptı. 2001 yılında Sosyal Sigortalar Kurumundan emekli oldu. Daha sonra Avanos'ta sigorta işletmeciliği yapmaya başladı.

Evli ve bir kız babası olan Değirmenci 2002 yılında yapılan genel seçimlerde CHP Nevşehir Milletvekili adayı oldu. Değirmenci 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde de CHP Avanos Belediye Başkan Adayı oldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Nevşehir İl Başkanlığına Mehmet Değirmenci Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement